Ο Άρης έκανε το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία του!

Ο Άρης έκανε το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία του!

Gazzetta team
Ο Άρης έκανε το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία του!

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος με μόλις τρεις νίκες και πρόκειται για την χειρότερη επίδοση του (τουλάχιστον) από σεζόν (1986-87) θέσπισης της Α1.

Ο Άρης διανύει την χειρότερη περίοδο στην ιστορία του κι αυτό δεν επιβεβαιώνεται μόνο μέσα από το γεγονός ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά έκανε και τον χειρότερο πρώτο γύρο στην ιστορία του από σεζόν (1986-87) θέσπισης της Α1. Μέχρι πρότινος ήταν ο απολογισμός των τεσσάρων νικών (επίσης σε 13 αγώνες) της περιόδου 2000-01 όπου και τότε οι «κίτρινοι» κινδύνεψαν με υποβιβασμό. Φέτος είναι σε ακόμη χειρότερη κατάσταση καθώς σε αντίθεση με τη συγκεκριμένη περίοδο, τώρα είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις τρεις νίκες σε σύνολο 13 αγώνων.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED