Μήτογλου: «Ποτέ ξανά χωρίς τον έκτο παίκτη μας»

Μήτογλου: «Ποτέ ξανά χωρίς τον έκτο παίκτη μας»

Gazzetta team
Μήτογλου: «Ποτέ ξανά χωρίς τον έκτο παίκτη μας»

bet365

Ο Ντίνος Μήτογλου έκανε τον απολογισμό της «διαβολοβδομάδας» για τον Παναθηναϊκό, κάνοντας ειδική αναφορά στην απουσία του κόσμου του «τριφυλλιού» από τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Καλησπέρα σας

Η δύσκολη διπλή εβδομάδα στην Ευρωλίγκα ολοκληρώθηκε -δυστυχώς- με ήττα για την ομάδα μας. Την Τρίτη καταφέραμε να κερδίσουμε ένα ματς που ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα, όπως είναι η Φενέρ, ενώ την Πέμπτη ηττηθήκαμε στο Τελ Αβίβ από την Μακάμπι, όπου παίξαμε καλά για τρία δεκάλεπτα, όχι όμως και στο τέταρτο.

Για να κερδίζεις αγώνες στη φετινή Ευρωλίγκα -και ειδικά εκτός έδρας- επιβάλλεται να είσαι συγκεντρωμένος από την αρχή ως το τέλος και αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε καλά. Ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά αφού την επομένη των Χριστουγέννων ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, όπου με τη στήριξη του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μακάρι να μην υπάρξει άλλο παιχνίδι που να αναγκαστούμε να παίξουμε δίχως τον «έκτο» μας παίκτη στο πλευρό μας.

Την Κυριακή το απόγευμα έχουμε ένα ακόμη ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στο Ρέθυμνο. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας να είναι εκεί ώστε να συμμετάσχουν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας και να τους δώσουμε χαρά παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά σε όλο τον κόσμο. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχισμένες στιγμές!

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα