Γκίκας: «Να συνεχίσουμε το σερί μας»

Γκίκας: «Να συνεχίσουμε το σερί μας»

Κάτια Πετροπούλου
Γκίκας: «Να συνεχίσουμε το σερί μας»

bet365

Ο Νίκος Γκίκας μίλησε για την αναμέτρηση με τη Λάρισα (22/12, 19:15) και τόνισε πως η ΑΕΚ πρέπει να ξεχάσει την μεγάλη νίκη που έκανε στο BCL και να εμφανιστεί συγκεντρωμένη στο κλειστό της «Νεάπολης».

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε

Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη στο Basketball Champions League την Τετάρτη με αντίπαλο τη Χάποελ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ. Μας έδωσε τρομερή ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη και να έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας, όσον αφορά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Παρ' όλα αυτά είναι ένα ματς που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας και να συγκεντρωθούμε στην Κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με Λάρισα. Μια ομάδα, η οποία μπορεί να βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο, έχει δείξει καλό πρόσωπο και έχει παλέψει όλα τα ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Διαθέτει αξιόλογο ρόστερ, με Έλληνες και ξένους παίκτες που έχουν εμπειρία και έναν προπονητή που γνωρίζω ότι είναι πολύ απαιτητικός και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη σε κάθε αγώνα.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Να δείξουμε τον καλό μας εαυτό για ακόμα μία αγωνιστική. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και με "όπλο" την άμυνα να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε το σερί μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα