Αγγέλου: «Λάθος το πλάνο που είπα στους παίκτες» (vid)

Gazzetta team
Αγγέλου: «Λάθος το πλάνο που είπα στους παίκτες» (vid)

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε πως δεν φταίνε μόνο οι παίκτες του για την ήττα της Λάρισας από τον Πανιώνιο και δεν θέλησε να σχολιάσει την τελευταία φάση του αγώνα.

Ο προπονητής της Λάρισας είπε στη Συνέντευξη Τύπου: «Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Επιτρέψαμε στον Πανιώνιο Su Casa να κυριαρχήσει στο τρίτο δεκάλεπτο και ήταν καταστροφικό για εμάς. Συμβαίνουν αυτά στα παιχνίδια.

Εμείς έχουμε πάντα πρόβλημα με ένα κενό διάστημα στα παιχνίδια. Συνεχίζουμε. Από αυτό το παιχνίδι δεν μπορούμε να κρατήσουμε πολλά πράγματα. Κρατάμε τον τρόπο που παίξαμε στα τρία δεκάλεπτα υπό πίεση, κρατάμε την ανταγωνιστικότητα στο τέλος και συνεχίζουμε».

Για την τελευταία φάση σχολίασε: «Ξέρουμε πολύ καλά τι κάναμε και τι έγινε στην τελευταία φάση. Μετά το παιχνίδι δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Για το αν είναι ευχαριστημένος, με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο, δήλωσε: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε ευχαριστημένοι και να κυνηγάμε το στόχο. Πρέπει να κυνηγάμε το στόχο, παλεύοντας φάση-φάση. Σήμερα δεν ήμασταν στο πλάνο του παιχνιδιού και σε αυτό έχω συμμετοχή κι εγώ, δεν φταίνε μόνο οι παίκτες. Ήταν δικό μου λάθος το πλάνο που είπα στους παίκτες. Πρέπει να το δούμε αυτό, το πώς ετοιμάσαμε το παιχνίδι και να είμαστε διαφορετικοί».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα