Η επιστροφή του Σχορτσανίτη! (pics)

Gazzetta team
Η επιστροφή του Σχορτσανίτη! (pics)

bet365

O Σοφοκλής Σχορτσανίτης πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό του Ιωνικού Νικαίας με τον Ολυμπιακό, συνεχίζοντας να δίνει τον δικό του αγώνα ώστε να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε επίσημα παιχνίδια.

Από τα 15 του ζει με έναν… προβολέα διαρκώς πάνω του. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η ζωή ενός αθλητή έχει κι αυτό το κομμάτι. Είναι μέρος της δουλειάς του. Της ζωής του. O Σοφοκλής Σχορτσανίτης αν μη τι άλλο έχει αποδείξει πως κάνει τις επιλογές του αναλαμβάνοντας όλες τις ευθύνες.

Ένα μεγάλο παιδί τόσο δυνατό ψυχικά, όσο δείχνει μέσα στο γήπεδο. Ένας τύπος που απέκτησε νωρίς δόξα και χρήμα όμως κατάλαβε έστω και την ύστατη ώρα πως ο Σοφοκλής πρέπει να αγκαλιάσει τον Σχορτσανίτη και το αντίθετο ώστε να πετύχει τον στόχο του.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του πρωταθλήματος της ΕΚΟ Basket League, ο πρώην πια προπονητής του Ιωνικού Νικαίας, Στέργιος Κουφός εξήγησε πως ο Σχορτσανίτης κάνει τη μεγαλύτερη προσπάθεια της ζωής του και σήμερα (11/1) πήρε χρόνο συμμετοχής στη φιλική ήττα από τον Ολυμπιακό με 93-63

Μάλιστα ο Κώστας Παπανικολάου τον υποδέχτηκε με μια μεγάλη αγκαλιά!

Παρεμπιπτόντως ο Σόφο είχε να αγωνιστεί από τον Ιανουάριο του 2018, σε αγώνα των Τρικάλων με το Ρέθυμνο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα