ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παπαθεοδώρου: «Ο Τσάλμερς έρχεται γιατί μας έχετε... φάει»!

Παπαθεοδώρου: «Ο Τσάλμερς έρχεται γιατί μας έχετε... φάει»!

Παπαθεοδώρου: «Ο Τσάλμερς έρχεται γιατί μας έχετε... φάει»!

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την νίκη επί του Πανιωνίου (91-61), αλλά και για το νέο απόκτημα της ΑΕΚ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε στην Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη και την εμφάνιση. Θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί και πειθαρχημένοι για 40 λεπτά, ελέγξαμε τον ρυθμό μέσα από την άμυνα και νικήσαμε δίκαια και καθαρά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχουν παίκτες που έχουν πιεστεί πολύ, οπότε πρέπει να ανοίξουμε το ρόστερ, να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Σε μια μεγάλη σεζόν, είναι απαραίτητο αυτό».

Για τον Τσάλμερς σχολίασε: «Έρχεται, γιατί μας έχετε... φάει από το καλοκαίρι, ότι "δεν έχετε πόιντ γκαρντ", και λέμε να πάμε με την λογική σας».

Έπειτα συμπλήρωσε: «Είναι διαφορετικά παιχνίδια, διαφορετικές διοργανώσεις, αλλά όλοι συμφωνούμε πως για να έχουμε ασφαλή και σίγουρα αποτελέσματα, πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα. Έχουμε πλέον τους ψηλούς μας πίσω και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε καλύτεροι, να προφυλάξουμε την ρακέτα, να είμαστε πιο επιθετικοί. Είναι κάτι που μας έλειπε και αν είμαστε υγιείς, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τους Γιάνκοβιτς - Σλότερ πρόσθεσε: «Το είδα και δεν το πίστευα! Η παρουσία του Σλότερ, έστω και για μικρό διάστημα, δείχνει το λόγο που τον επιλέξαμε και το πόσο αλλάζει η εικόνα της ομάδας, ειδικά αμυντικά, αλλά κι επιθετικά. Δεν έχουμε φέρει τον αντι-Χάντερ. Έχει άλλα χαρακτηριστικά, αλλά ο τρόπος που κινείται στο γήπεδο είναι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν μια ομάδα πιο λειτουργική. Αν είναι στην κατάσταση που πρέπει και με την επανεμφάνιση του Γιάνκοβιτς, κι εμείς οι ίδιοι ψάχνουμε γιατί, αλλά όταν δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία, δεν πάνε όλα όπως τα θες. Έχουμε και την απουσία του Ρέι, που είναι κομβικός, αλλά έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματά μας και να βρίσκουμε λύσεις μέσα από αυτά»