Θέλει ΑΕΚ ο Μορέιρα!

Θέλει ΑΕΚ ο Μορέιρα!

Κάτια Πετροπούλου
Θέλει ΑΕΚ ο Μορέιρα!

bet365

Μπορεί να φαινόταν πως ο Γιανίκ Μορέιρα θα καταλήξει στο Περιστέρι Winmasters, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός - Εφές Αναντολού με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήθελε τον Ανγκολέζο σέντερ στους «κιτρινόμαυρους», καθώς τον γνωρίζει καλά από την περσινή τους συνεργασία στον ΠΑΟΚ.

Η συμφωνία σε πρώτη φάση δεν ήρθε, καθώς ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, δεν ήθελε να πάει τον Μορέιρα σε μια ομάδα, στην οποία αγωνίζεται ακόμα ένας πελάτης του στην ίδια θέση (Μάρκους Σλότερ), καθώς στηρίζει και τους δύο.

Η προοπτική του Περιστερίου Winmasters φάνηκε στον ορίζοντα και ο 28χρονος παίκτης φαινόταν πως θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του τραυματία Μάικλ Μόρισον.

Ωστόσο, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων προσέφερε δίμηνο συμβόλαιο στον παίκτη (όσο καιρό δηλαδή θα λείπει ο Μόρισον), κάτι το οποίο δεν τού άρεσε.

Επιπλέον, στο μυαλό του η ιδέα της ΑΕΚ τον ενθουσίασε περισσότερο εξαρχής και επιθυμούσε να φορέσει την φανέλα της.

Οι «κιτρινόμαυροι» επίσης τού δίνουν συμβόλαιο για όλη την χρονιά και όλα δείχνουν πως η συμφωνία αυτή την φορά θα οριστικοποιηθεί μια και καλή, καθώς εξαλείφθηκαν και οι όποιες αμφιβολίες είχε ο ατζέντης του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα