Μαργαρίτης: «Μια νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία»

Μαργαρίτης: «Μια νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία»

Gazzetta team
Μαργαρίτης: «Μια νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία»

bet365

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησε για τη δύσκολη χρονιά που διανύει ο ΠΑΟΚ αλλά και στην αξία μιας νίκης η οποία μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υποστήριξε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Κολοσσό Ρόδου ότι… «από το καλοκαίρι φάνηκε ότι θα έχουμε μία δύσκολη χρονιά. Δυστυχώς αυτή η εικόνα συνεχίζεται και στα παιχνίδια, όπου δεν έχουμε το κατάλληλο αποτέλεσμα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε τα κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο, για να καταφέρουμε να προλάβουμε τον… χρόνο. Αυτό, δηλαδή, που δεν προλάβαμε στην προετοιμασία, να το προλάβουμε τώρα. Να βρούμε ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια και ευελπιστώ ότι από το επόμενο ματς, που είναι στην έδρα μας, να κάνουμε μία νίκη που θα μας δώσει και ψυχολογία για τη συνέχεια».

Αναφέρθηκε και στη συμπαράσταση που είχε η ομάδα από τον κόσμο της: «Για άλλη μια χρονιά στη Ρόδο οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν εδώ. Κάθε χρόνο έρχονται και από τα γύρω νησιά για να μας στηρίξουν. Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που είναι πάντα δίπλα μας, ακόμη και στο τέλος κι ενώ τους πικράναμε, αλλά και για το σύνθημα που φώναξαν για μένα. Να είναι καλά και να συνεχίζουν να μας στηρίζουν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα