Μαρκόπουλος: «Κάναμε παιδικά λάθη, αδιανόητο αυτό που έγινε»!

Μαρκόπουλος: «Κάναμε παιδικά λάθη, αδιανόητο αυτό που έγινε»!

Μαρκόπουλος: «Κάναμε παιδικά λάθη, αδιανόητο αυτό που έγινε»!

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχθηκε ότι ο Άρης έχει αρκετά προβλήματα και πρέπει πάση θυσία να τα λύσει και στάθηκε στα 25 λάθη των παικτών του κόντρα στη Λάρισα.

Ο προπονητής του Άρη τόνισε στην αρχική τοποθέτηση του:

«Για μας ήταν μια πολύ κακή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου κάναμε παιδικά λάθη και δώσαμε την μπάλα στους αντιπάλους. Κάναμε 25 λάθη και δεχθήκαμε 25 πόντους στον αιφνιδιασμό. Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε! Εντάξει η ατυχία, δεν έχουμε τον Μποχωρίδη, χτύπησε και ο Μόρις και δεν μπορούσε να παίξει καθώς κούτσαινε αλλά τα λάθη δεν έχουν δικαιολογία. Δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθη, πολλώ δε μάλλον λάθη σαν κι αυτά που κάναμε.

Ή τουλάχιστον πρέπει να παίξεις άμυνα. Εμείς παίξαμε κακή άμυνα και στο πέντε εναντίον πέντε, έχοντας πολύ χαμηλό ποσοστό αποτελεσματικότητας. Προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε την μπάλα στο καλάθι, να εκμεταλλευτούμε την κούραση του αντιπάλου, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις αλλά μετά από ένα σημείο έβαλε και η Λάρισα τα μεγάλα σουτ. Έχουμε αρκετά προβλήματα και πρέπει πάση θυσία να τα λύσουμε».

Σε ερώτηση για την έλλειψη αθλητικότητας και πως θα αντιμετωπιστεί, είπε: «Σκεφτόμαστε πολλά, το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε. Το σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε η ίδια ομάδα με το πρώτο παιχνίδι. Εκεί δεν φάνηκε η έλλειψη αθλητικότητας. Βγήκε ένας παίκτης και άλλαξαν όλα;», είπε και ρωτήθηκε αν διαπίστωσε έλλειψη διάθεσης στην άμυνα. «Δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είναι πεσμένη και η ψυχολογία. Τι να πώ; Στην προπόνηση της Πέμπτης τραυματίστηκε ο Τάλτον και δεν ξέραμε αν θα έπαιζε. Μας έλειψε ο Μόρις που είναι πολύ αθλητικός παίκτης. Το θέμα είναι να καθίσουμε κάτω και να δούμε τι δυνατότητες έχουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα