Ο προπονητής Φιλ Γκος και τα συγχαρητήρια του ΠΑΟΚ

Ο προπονητής Φιλ Γκος και τα συγχαρητήρια του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ο προπονητής Φιλ Γκος και τα συγχαρητήρια του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Φιλ Γκος διένυσε την απόσταση που χωρίζει τον παίκτη από τον προπονητή καθώς ανέλαβε επισήμως θέση βοηθού προπονητή στην αναπτυξιακή ομάδα των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στην G League.

Ο Αμερικανός γκαρντ ο οποίος έκλεισε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ μέσα από την παρουσία του στην ομάδα στην τελευταία διετία. Αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, να φορέσει το κουστούμι του προπονητή και να αποδεχθεί την ανοιχτή πρόσκληση που είχε από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς καθώς ανέλαβε τη θέση του πρώτου βοηθού. «Νιώθουμε πολύ περήφανοι για έναν δικό μας άνθρωπο (σ. Σ. Φιλ Γκος) και το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, ως βοηθός προπονητή στους Capital City Go Go στην G League. Ευχόμαστε τα καλύτερα στον Φιλ. Ήταν τιμή που τον είχαμε στην ομάδα, στα δύο τελευταία χρόνια της καριέρα του», έγραψε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα