Λάνγκφορντ: «Η ΑΕΚ μού ταιριάζει καλύτερα, δεν θα το μετανιώσει» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Λάνγκφορντ: «Η ΑΕΚ μού ταιριάζει καλύτερα, δεν θα το μετανιώσει» (vid)

bet365

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε για την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (28/09, 19:00) και τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να μην μετανιώσει η ΑΕΚ το γεγονός ότι τον εμπιστεύτηκε.

Ο Αμερικανός «killer» της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα του OPEN TV και όσον αφορά τα μεγάλα σουτ, τόνισε πως πρέπει να αντέχεις την ευθύνη τους.

«Πρέπει να είμαι ο άνθρωπος για τα μεγάλα σουτ. Αυτή είναι η φήμη μου. Το σημαντικό με τα μεγάλα σουτ είναι ότι όλοι θέλουν να τα πάρουν, αλλά αν αστοχήσεις, μπορείς να αντέξεις και το βάρος της ευθύνης; Εγώ μπορούσα πάντα να το αντέξω. Απολαμβάνω αυτή την πρόκληση», σχολίασε σχετικά.

Όσο για την πρεμιέρα κόντρα στην παλιά του ομάδα, αστειεύτηκε: «Ήταν ο πρώτος λόγος που υπέγραψα!», και συνέχισε: «Όλοι είναι ενθουσιασμένοι γι' αυτό το παιχνίδι. Σημασία έχει το πότε θα κερδίσεις μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός. Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, όσο θα έχει αν νικήσεις στον τελικό του Κυπέλλου ή στους τελικούς του πρωταθλήματος. Στόχος τώρα είναι να δούμε το επίπεδό μας και πόσο πρέπει να βελτιωθούμε».

Για το διάστημά τους στους «πράσινους», υποστήριξε: «Ήθελα να έχω μια σταθερή παρουσία στην ομάδα. Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, αυτό δεν συνέβη. Θέλω να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ, κι αυτό δεν γίνεται από τον πάγκο. Είναι δύσκολο να αντέξω μια κατάσταση σαν αυτή», και συμπλήρωσε: «Είχα εξαιρετική χρονιά στον Παναθηναϊκό, δεν έχω να πω τίποτα κακό. Η ΑΕΚ μού ταιριάζει καλύτερα. Πολλές ομάδες φοβούνται να πάρουν έναν παίκτη που μεγαλώνει. Η ΑΕΚ δεν δίστασε και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να μην το μετανιώσει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα