Ο Μποχωρίδης και η… απόσταση με Γιάνκοβιτς

Ο Μποχωρίδης και η… απόσταση με Γιάνκοβιτς

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Μποχωρίδης και η… απόσταση με Γιάνκοβιτς

bet365

Είναι προφανές ότι ο Άρης θέλει πρώτα να αποκτήσει τον αντικαταστάτη του Λευτέρη Μποχωρίδη και μετά να δώσει τη συγκατάθεσή του για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Προς αυτήν την κατεύθυνση μίλησε με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και Χάρη Γιαννόπουλο.

Από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, ο Λευτέρης Μποχωρίδης αποφάσισε να μη συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας απαντώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην τακτική που ακολουθεί η ΚΑΕ Άρης επί του προσωπικού ζητήματός του. Σήμερα (2/9) με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο ατζέντης του παίκτη, Νίκος Λώτσος, παραδέχθηκε ότι κατόπιν δικής του «εντολής» αποφασίστηκε η αποχή του αθλητή από τις προπονήσεις, ενώ στάθηκε και στην έλλειψη επικοινωνίας με τον Δημήτρη Γουλιέλμο ούτως ώστε να δοθεί οριστική λύση στο θέμα του Λευτέρη Μποχωρίδη.

Είναι δεδομένο ότι ο Άρης καθυστερήσει το ζήτημα γιατί θέλει πρώτα να εξασφαλίσει τον αντικαταστάτη του. Οι «κίτρινοι» αποτάθηκαν σε δύο παίκτες. Με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς είχε γίνει επαφή και πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, αλλά προσπάθεια προσέγγισης έγινε μόλις πριν από λίγες ημέρες. Η απάντηση του παίκτη ήταν σαφής, θέλει πρώτα την καταβολή της οφειλής από τη συνεργασία τους τη σεζόν 2016-17. Αυτή είναι η προϋπόθεση για να αρχίσουν οι ουσιαστικές συζητήσεις και να διαπιστωθεί αν μπορεί να βρεθεί σημείο επαφής. Παράλληλα οι Θεσσαλονικείς ήρθαν σε επαφή και με τον ατζέντη του Χάρη Γιαννόπουλου. Ο έμπειρος φόργουορντ έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, δεν είναι στα πλάνα της «Ένωσης» αλλά δεν έχει βρεθεί τρόπος για τη λύση της συνεργασίας.

Γίνεται αντιληπτό ότι το μέλλον της υπόθεσης Μποχωρίδη θα εξαρτηθεί από το αν ο Άρης θα καταφέρει να προσεγγίσει έναν εκ των δύο παραπάνω παικτών. Μέχρι τότε, οι δύο πλευρές θα συνεχίζουν την τακτική των άκρων…

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα