Στο χέρι του Άρη η παραμονή Μποχωρίδη και η συμφωνία με Ζάρα

Στο χέρι του Άρη η παραμονή Μποχωρίδη και η συμφωνία με Ζάρα

Στο χέρι του Άρη η παραμονή Μποχωρίδη και η συμφωνία με Ζάρα

bet365

Αν ο Αρης ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του, τότε θα παραμείνει στην ομάδα ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ταυτόχρονα θα επιτευχθεί συμφωνία με τον Θόδωρο Ζάρα.

Και οι δύο υποθέσεις βρίσκονται στη διακριτική ευχέρεια των «κίτρινων» και ειδικότερα του Δημήτρη Γουλιέλμου καθώς ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ θα κρίνει το μέλλον τους. Τα δεδομένα είναι πολύ ξεκάθαρα. Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, είναι ηθικό το ζήτημα καταβολής των οφειλόμενων αλλά και προϋπόθεση παραμονής του στην ομάδα. Πρόκειται για ένα ποσό το οποίο δεν υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ και προκύπτει από τις οφειλές δύο μηνών της τωρινής σεζόν αλλά και από τις αντίστοιχες της περιόδου 2017-18 (τις οποίες μάλιστα δέχθηκε ο παίκτης να μειωθούν κατά το ήμισυ!). Σε περίπτωση καταβολής των οφειλομένων, αυτομάτως θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις παραμονής του παίκτη. Στην υπόθεση του Θόδωρου Ζάρα, υπάρχουν δύο προϋποθέσεις. Η καταβολή οφειλής 10.000 ευρώ (από τη σεζόν 2016-17) και οι εγγυήσεις επί του συμβολαίου που πρότειναν οι «κίτρινοι».

Η ουσία είναι ότι όλα θα εξαρτηθούν από το τρόπος διαχείρισης των υποθέσεων από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ. Ο Σούλης Μαρκόπουλος θέλει και τους δύο παίκτες, αυτό επανέλαβε στις συναντήσεις που είχε στις προηγούμενες ημέρες με τον Δημήτρη Γουλιέλμο και παράλληλα περιμένει την άρση του ban για να προχωρήσει σε ουσιαστικές επαφές με τους ξένους παίκτες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα