Λαρεντζάκης: Τέλος από την ΑΕΚ

Gazzetta team
Λαρεντζάκης: Τέλος από την ΑΕΚ
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ καθώς έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του!

Άρης - ΑΕ Λεμεσού με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο διεθνής γκαρντ της ΑΕΚ είναι ελεύθερος πλέον αναζητήσει σε άλλη ομάδα τη συνέχεια της καριέρας του (στην Ευρώπη, γιατί για τους «αιώνιους» υπάρχει μειωμένο buy-out), καθώς συναντήθηκε με την διοίκηση της ομάδας και λήφθηκε από κοινού η απόφαση να αποχωρήσει από την Ένωση.

Όπως αποκάλυψε η Live Sport, ο Λαρεντζάκης ήταν στην έξοδο της ΑΕΚ με τους δύο «αιώνιους» να βρίσκονται στη γωνία και να... καραδοκούν προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Πράγματι, ο παίκτης έλυσε τη συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους» χαρίζοντας και τις οφειλές της διοίκησης προς το πρόσωπό του που έφταναν τις 80.000 ευρώ και ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του. Φυσικά προτεραιότητα αποτελεί η EuroLeague ωστόσο υπάρχουν ήδη συζητήσεις και με ομάδες του EuroCup.

Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του ωστόσο τίποτε δεν πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο και δεδομένο. Αφενός οι «πράσινοι» έκλεισαν τις θέσεις της περιφέρειας όσον αφορά τους παίκτες που θα πρωταγωνιστούν και απομένει μόνο μία συμπληρωματική κίνηση. Το ίδιο ισχύει και για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι σημειωτέον δεν θα έχουν και παιχνίδια στην Basket Leaguε ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν περισσότερους Έλληνες. Παρόλα αυτά όταν μιλάμε για έναν διεθνή παίκτη, όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν και να υπάρξει ανατροπή στα δεδομένα.

Να σημειωθεί επίσης ότι σε περίπτωση που επιλέξει να πάει σε έναν από τους δύο «αιώνιους» υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ να καταβληθεί στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ από τις 300.000 ευρώ που ήταν το αρχικό buy οut. Αντίθετα είναι ελεύθερος να βρει χωρίς κάποιον περιορισμό ομάδα εκτός Ελλάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα