Ματσιούλις: «Δεν είχα λόγους να φύγω από την ΑΕΚ»

Ματσιούλις: «Δεν είχα λόγους να φύγω από την ΑΕΚ»

bet365

Ο Γιόνας Ματσιούλις μίλησε για την αποκατάσταση του χεριού του, αλλά και για την απόφασή του να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Χάμαρμπι - Έλφσμποργκ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο 34χρονος φόργουορντ μίλησε στην media day της εθνικής Λιθουανίας και είπε αρχικά για το χέρι του, στο οποίο τραυματίστηκε τον προηγούμενο Μάρτιο: «Όλα πήγαν καλά. Επέστρεψε η κίνησή μου. Έκανα προπονήσεις με τον βοηθό της Ζαλγκίρις, Τόμας Μασιούλις, αλλά και με τους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ, καθώς συνέχιζαν τις προπονήσεις όλο το καλοκαίρι, για τις διοργανώσεις τους (εθνικές). Όλοι τους με βοήθησαν πολύ.

Για 3.5 μήνες ανάρρωνα από τον τραυματισμό μου. Τώρα, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες δεν δούλεψα μόνο για να αποκτήσω δύναμη στο αριστερό μου χέρι, αλλά και για να επανέλθει η φυσική μου κατάσταση. Οι μύες μου είναι και πάλι... ζωντανοί».

Όσο για την απόφασή του να παραμείνει στα κιτρινόμαυρα την επόμενη σεζόν, σχολίασε: «Για πολλούς λόγους. Η οικογένεια, ο καλός σύλλογις, η καλή πόλη. Στην οικογένειά μου αρέσει η Αθήνα. Η σεζόν δεν ήταν εύκολη, δεν φτάσαμε τους στόχους μας, επειδή είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Αλλά για μένα, όλα ήταν σούπερ. Η ιατρική περίθαλψη ήταν πολύ καλή και οι γιατροί με βοήθησαν. Δεν είχα λόγους για να φύγω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα