Παναθηναϊκός: Εξετάζει Ουέσλι Τζόνσον! (vids)

Παναθηναϊκός: Εξετάζει Ουέσλι Τζόνσον! (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Εξετάζει Ουέσλι Τζόνσον! (vids)

bet365

Ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στις θέσεις «3» και «2» είναι ο έμπειρος Αμερικανός, Ουέσλι Τζόνσον!

Ο 32χρονος σμολ φόργουορντ έχει πλούσια εμπειρία στο ΝΒΑ, ενώ είχε επιλεγεί πολύ ψηλά στο draft και πιο συγκεκριμένα στο νούμερο «4» το 2010 από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Συνολικά μετράει 609 ματς στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη όσον αφορά την κανονική περίοδο με 7 πόντους κατά μέσο όρο, 3,2 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ. Σουτάρει όλα αυτά τα χρόνια με 34% στα τρίποντα, 48% στο σύνολο εντός παιδιάς και 74% στις βολές.

Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο παίκτη (σ.σ. έχει αγωνιστεί σε Τίμπεργουλβς, Σανς, Λέικερς, Κλίπερς, Πέλικανς, Ουίζαρντς), με καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, καλό αμυντικό, ενώ διαθέτει και αθλητικά προσόντα που ψάχνει ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Αν μη τι άλλο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, πολλώ δε μάλλον αν αναλογιστεί κανείς ότι το τελευταίο του συμβόλαιο έφτανε τα 6,1 εκατομμύρια δολάρια. Βέβαια η τελευταία του σεζόν στους Ουίζαρντς ήταν και η χειρότερη της καριέρας του έχοντας μόλις 3,4 πόντους και 1,9 ριμπάουντ.

Παρόλα αυτά πρόκειται για περίπτωση από το πάνω ράφι για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι «πράσινοι» δεν εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις. To σίγουρο είναι ο Τζόνσον έχει ήδη προταθεί στον Παναθηναϊκό και οι νταμπλούχοι εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της απόκτησής του. Να σημειωθεί ωστόσο ότι δεν βιάζονται μέχρι να πάρουν την τελική τους απόφαση, αφού -ουσιαστικά- πρόκειται για την προτελευταία κίνηση στο ρόστερ μιας και εκκρεμεί και η υπόθεση του Ίαν Βουγιούκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα