Θέλει και Μποχωρίδη η ΑΕΚ

Θέλει και Μποχωρίδη η ΑΕΚ

Θέλει και Μποχωρίδη η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ προσπαθεί να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό που είχε θέσει ως στόχο κι έχει κάνει την κίνησή της, για να ντύσει τον Λευτέρη Μποχωρίδη στα κιτρινόμαυρα.

Μετά τους Βασίλη Τολιόπουλο και Νίκο Γκίκα, η «Βασίλισσα» είναι σε διαπραγματεύσεις για να «κλείσει» και τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο Προμηθέας προσέγγισε τον 25χρονο διεθνή γκαρντ και κατέθεσε την πρότασή του, αλλά δεν υπήρξε καμία συμφωνία, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν.

Η ΑΕΚ έχει προσεγγίσει ήδη τον εκπρόσωπο του παίκτη κι έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της, καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποσκοπεί στο να δημιουργήσει ένα δυνατό ελληνικό κορμό και τον θέλει στην ομάδα του. Για να τον αποκτήσει, όμως, θα πρέπει να καταβάλλει το σχετικό buy out στον Άρη, μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κάνει την πρότασή τους στον Μποχωρίδη και το χειμώνα του 2017, αλλά εκείνος φόρεσε τελικά τη φανέλα του Άρη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 44χρονος προπονητής τον ήθελε και πέρυσι στον ΠΑΟΚ, οπότε δεν αποκλείεται η υπόθεση να λήξει αισίως τώρα και οι δυο τους να συνεργαστούν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα