Ο ΑΣ ΠΑΟΚ έκανε δεκτή την παραίτηση Πρέλεβιτς

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ έκανε δεκτή την παραίτηση Πρέλεβιτς

Gazzetta team
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ έκανε δεκτή την παραίτηση Πρέλεβιτς

bet365

Ο κύκλος του Μπάνε Πρέλεβιτς στην προεδρία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκλεισε και τυπικά με την επιστολή παραίτησής του την οποία έκανε αποδεκτή ο ΑΣ.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από την προεδρία της ΚΑΕ από το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο το ενδεχόμενο εμπλοκής στην ΚΑΕ του επιχειρηματία, Γιώργου Καραμάνου, ουσιαστικά άφησε ανοιχτό παράθυρο. Κι αυτό διότι τέθηκε από τον τελευταίο το σενάριο παραμονής του «Μπάνε» στην ΚΑΕ και για την ακρίβεια στο δ. σ. της εταιρίας. Ο ίδιος ο κ. Πρέλεβιτς είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο παράτασης της παραμονής του στην ομάδα σε περίπτωση ύπαρξης μιας μεταβατικής περιόδου. Από τη στιγμή που αποσύρθηκε το ενδιαφέρον του Γιώργου Καραμάνου, ο Μπάνε Πρέλεβιτς ουσιαστικά έπραξε αυτό που είχε προαναγγείλει.

Η επιστολή παραίτησης έφτασε στον ΑΣ σήμερα (1/7) το πρωί και στη συνέχεια ο Ερασιτέχνης κοινοποίησε ότι… «Ο ΠΑΟΚ ενημερώνει, ότι τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019, παρέλαβε επιστολή από τον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος μέσω αυτής δήλωνε την παραίτησή του. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΚ κάνουν αποδεκτή την παραίτηση και εύχονται στον κ. Πρέλεβιτς κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα