Τα δεδομένα για ΑΕΚ και Ματσιούλις

Τα δεδομένα για ΑΕΚ και Ματσιούλις

Τα δεδομένα για ΑΕΚ και Ματσιούλις

bet365

Ένας από τους στόχους που είχε θέσει η ΑΕΚ στον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν ήταν η διατήρηση του Γιόνας Ματσιούλις στο ρόστερ. Ποια τα δεδομένα.

Η παραμονή του Λιθουανού παίκτη στο ρόστερ ήταν μια προτεραιότητα για τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Ηλία Παπαθεοδώρου, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, κι όλα δείχνουν πως το τέλος στην υπόθεση θα είναι αίσιο.

Ο 34χρονος φόργουορντ αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους των «κιτρινόμαυρων» τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και ήταν η ηγετική μορφή της ομάδας, εντός κι εκτός παρκέ. Άλλωστε, η απουσία του ήταν παραπάνω από αισθητή από τα τέλη Μαρτίου κι έπειτα, όταν τραυματίστηκε στον πρώτο προημιτελικό με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία, κι αναγκάστηκε να μείνει εκτός για το υπόλοιπο των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αυτή τη χρονική στιγμή που μιλάμε, η ανανέωση του Ματσιούλις είναι πολύ πιθανή, καθώς υπάρχει κοινή διάθεση - θέληση και από τις δύο πλευρές, για να πορευτούν μαζί και την επόμενη σεζόν. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι «η πιο πιθανή περίπτωση αίσιας ανανέωσης».

Υπάρχει, ωστόσο, κάτι επίσημο ή οριστική συμφωνία; Τη δεδομένη χρονική στιγμή που μιλάμε όχι. Είναι κοντά οι δύο πλευρές; Δίχως αμφιβολία!

Από πλευράς ΑΕΚ, όπως σημειώθηκε, υπάρχει η διάθεση, αλλά και η πληροφόρηση πως η «Βασίλισσα» θα συνεχίσει για ακόμα έναν χρόνο μαζί με τον Ματσιούλις. Ομάδα και παίκτης είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια και να πέσουν οι υπογραφές, ώστε να επισημοποιηθεί η ανανέωση του Λιθουανού. Ρεπορτάζ που επιβεβαιώνεται και από την Λιθουανία. Όχι για συμφωνία, αλλά για κοινή επιθυμία, ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία.

Όπως προέκυπτε από το περιβάλλον του παίκτη, δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, ακόμα τουλάχιστον. Επιβεβαιωνόταν, όμως, και από την πλευρά του Ματσιούλις πως είναι κοντά στο να δώσουν οι δύο πλευρές τα χέρια. Όπως έλεγαν, μάλιστα, στην Λιθουανία «ναι, ο Ματσιούλις με την ΑΕΚ είναι πολύ κοντά, αλλά δεν ξέρουμε κάτι για συμφωνία».

Προφανώς, η κοινή θέληση των δύο δείχνει πως δύσκολα θα «χαθεί» αυτό το deal. Όμως, επειδή ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, ας περιμένουν οι φίλοι της ΑΕΚ λίγο ακόμα, για την επισημοποίησή της.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα