Χρυσικόπουλος και Μαργαρίτης στο καμπ του ΠΑΟΚ (pics)

Χρυσικόπουλος και Μαργαρίτης στο καμπ του ΠΑΟΚ (pics)

Gazzetta team
Χρυσικόπουλος και Μαργαρίτης στο καμπ του ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Με την παρουσία των Λίνου Χρυσικόπουλου, Βαγγέλη Μαργαρίτη συνεχίστηκαν οι δραστηριότητες στο καλοκαιρινό καμπ του ΠΑΟΚ στο PAOK SPORTS ARENA.

Στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει… «Με την παρουσία των Βαγγέλη Μαργαρίτη και Λίνου Χρυσικόπουλου συνεχίστηκε σήμερα του Summer Basketball Camp του 2019 των ακαδημιών του ΠΑΟΚ που πραγματοποιείται στο «PAOK Sports Arena» .Οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ συνομίλησαν με τα παιδιά ηλικίας 6 έως 10 ετών που συμμετέχουν στην πρώτη περίοδο του camp, απάντησαν στις ερωτήσεις τους και τους χάρισαν όμορφες στιγμές, αποκαλύπτοντας μερικά από τα μυστικά του αθλήματος. Η πρώτη περίοδος του camp ολοκληρώνεται αύριο (Σάββατο 22 Ιουνίου), ενώ τη Δευτέρα 24 Ιουνίου ξεκινάει η δεύτερη περίοδος του camp, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Ιουνίου και θα αφορά αθλητές 10 ως 16 ετών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα