Ματσιούλις: «Αμφιβάλω αν ο Ολυμπιακός πάει στην Α2»

Ματσιούλις: «Αμφιβάλω αν ο Ολυμπιακός πάει στην Α2»
Ο Γιόνας Ματσιούλις μίλησε για το ενδεχόμενο υποβιβασμού του Ολυμπιακού, αλλά και για την αποθεραπεία του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Λιθουανός φόργουορντ ανέφερε στο «15min.lt» για το χέρι του και την προοπτική να προλάβει το Παγκόσμιο της Κίνας: «Στην προπόνηση κάνω τα πάντα. Δεν νιώθω πόνο. Όλα είναι φυσιολογικά, αλλά δεν ξέρω αν θα έχω αναρρώσει μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Για να προλάβω, καλό θα ήταν το χέρι μου να επανέλθει γρήγορα. Υπάρχει η επιθυμία, αλλά ποιος ξέρει τις πιθανότητες; Δεν πονάω, αλλά είναι διαφορετικά όταν είσαι στο παρκέ και κάποιος σε σπρώξει. Αν δεν είμαι έτοιμος, δεν θα κάνω τίποτα. Θα ήταν ωραίο να πάω στο Παγκόσμιο ή τουλάχιστον στην προετοιμασία. Αν παίξω, θα υπάρχει ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι μπορώ να παίξω».

Όσο για την ανάρτηση του Τζόρνταν Θίοντορ στο twitter, με αρκετούς να νομίζουν αρχικά ότι εννοούσε την ΑΕΚ, σχολίασε: «Όλα είναι καλά για μένα, υπάρχουν πιο περίεργα πράγματα».

Σχετικά με την κόντρα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού και το ενδεχόμενου υποβιβασμού των Πειραιωτών, υποστήριξς: «Θα έπρεπε να είναι γεγονός, αλλά αμφιβάλω αν συμβεί. Παρόλα αυτά, Ελλάδα είναι αυτή».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα