Βράβευση και αποθέωση για Πεδουλάκη! (vids)

Βράβευση και αποθέωση για Πεδουλάκη! (vids)

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν ο επόμενος που βραβεύτηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την προσφορά του στην ομάδα και οι φίλοι των «πρασίνων» που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ , του χάρισαν το πιο «ζεστό» χειροκρότημα!

Ο «Άρτζι» αποτελεί μία από τις πλέον εμβληματικές φιγούρες στην ιστορία του Παναθηναϊκού, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε στους «πράσινους» για έξι χρόνια (1986-1992) ενώ διετέλεσε και τεχνικός της ομάδας σε δύο διαφορετικές περιόδους.

Αρχικά την διετία 2012-2014 κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα, ενώ επέστρεψε και στο τέλος της σεζόν 2015-16 όπου παρέμεινε έως και τον Νοέμβριο του 2016. Μπορεί να βρισκόταν στον αντίπαλο πάγκο, αλλά ο προπονητής του Περιστερίου χειροκροτήθηκε θερμά από τους φίλους του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο του αγώνα και λίγο μετά τη βράβευσή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα