Σανικίντζε: «Δεν θέλω προβλήματα αλλά μια δίκαιη συμφωνία»

Σανικίντζε: «Δεν θέλω προβλήματα αλλά μια δίκαιη συμφωνία»

Σανικίντζε: «Δεν θέλω προβλήματα αλλά μια δίκαιη συμφωνία»

bet365

Ο Βίκτορ Σανικίντζε μίλησε για συζητήσεις που είχε με τον Άρη για τον διακανονισμό της οφειλής και ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια των «κίτρινων» για την άρση του ban.

Η ΚΑΕ Άρης έχει διακανονίσει τα πέντε από τα οκτώ ban που της επιβλήθηκαν από τη FIBA και τα οποία προέκυψαν από συνεργασίες που είχε με παίκτες της περιόδου 2016-17. Οι τρεις υποθέσεις που παραμένουν είναι και οι δυσκολότερες και το συνολικό κόστος (συμπεριλαμβανομένων και των δικαστικών εξόδων) αγγίζει τα 650.000 ευρώ. Για την ακρίβεια, πρόκειται για οφειλές απέναντι στους Ντέβιν Μαρμπλ, Τάντια Ντραγκίτσεβιτς και Βίκτορ Σανικίντζε.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Metrosport», ο Σανικίντζε έδειξε τις προθέσεις του, ξεκαθάρισε ότι θέλει μια δίκαιη συμφωνία καθώς επίσης και πως δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στον Άρη. «Η τελευταία επαφή είχε γίνει όταν άλλαξε η ιδιοκτησία της ΚΑΕ. Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα ότι τρέφω συναισθήματα για τον Άρη, παρά το μικρό χρονικό διάστημα της παρουσίας μου με την ομάδα δέχθηκα με τον κόσμο, αλλά θέλω μια δίκαιη συμφωνία. Δεν θέλω να δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα στον Αρη. Δεν έγινα ξαφνικά κακός άνθρωπος. Συνεχίζω να έχω μεγάλο σεβασμό στον σύλλογο και στους φιλάθλους. Πρέπει όμως να βρούμε ένα πλαίσιο συμφωνίας το οποίο θα είναι δίκαιο και για τις δύο πλευρές. Κούρεμα του χρέους και πληρωμή σε βάθος πολλών ετών, δεν θα μπορούσε να φέρει τη συμφωνία», είπε.

Στον Σανικίντζε είχε προταθεί «κούρεμα» της οφειλής της τάξεως του 40-50 τοις εκατό και εξόφληση σε βάθος χρόνων. Αυτή η πρόταση είχε απορριφθεί. Ο Γεωργιανός δέχθηκε να μειωθεί σημαντικά το ποσό της οφειλής με την προϋπόθεση της άμεσης καταβολής. Τα ίδια ακριβώς δεδομένα ισχύουν και επί της περίπτωσης του Τάντια Ντραγκίτσεβιτς. Μένει να φανεί πλέον, το περιεχόμενο της πρότασης που θα καταθέσει ο Άρης καθώς είναι αναγκαίο να προχωρήσει στην άρση της ποινής απαγόρευσης έπειτα από και το φετινό (αγωνιστικό) πάθημα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα