Παναθηναϊκός - Κύμη: Έχασαν 20-0 οι «πράσινοι» και τιμωρούνται με -6 (pic)

Παναθηναϊκός - Κύμη: Έχασαν 20-0 οι «πράσινοι» και τιμωρούνται με -6 (pic)

bet365

Μετά την απόφαση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να μην κατέβει στο ματς με την Κύμη, ο αγώνας κατοχυρώθηκε με 20-0 υπέρ των Ευβοιωτών!

Το «τριφύλλι» ανακοίνωσε μιάμιση ώρα πριν την αναμέτρηση με την ομάδα του Ισίδωρου Κουτσού πως δεν θα κατέβει στο γήπεδο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για όσα έγιναν με τον Παναγιώτη Αναστόπουλο και το κώλυμα που δήλωσε για το Ολυμπιακός - Προμηθέας.

Ο Ρικ Πιτίνο και οι παίκτες του αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ λίγο αργότερα, αλλά η αποστολή της Κύμης έμεινε στο γήπεδο για το τυπικό, καθώς πρέπει να περάσουν 15 λεπτά, για να κατοχυρωθεί υπέρ τους το ματς.

Αυτό έγινε, αφού ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν εμφανίστηκε στο παρκέ, και έτσι η Κύμη πήρε το ματς στα χαρτιά με 20-0 και σώζεται από τον υποβιβασμό, ενώ οι «πράσινοι» θα τιμωρηθούν με μηδενισμό (δεν θα πάρουν τον βαθμό της ήττας) και με -6, κάτι που τους φέρνει από τους 49 βαθμούς, στους 43.

Το φύλλο αγώνος έκλεισε και αναγράφει: «Μετά την παρέλευση των 15 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα (17:30), δεν προσήλθε η Α' Ομάδα Παναθηναϊκός στον αγωνιστικό χώρο. Ως εκ τούτου, ο αγώνας δεν διεξήχθη και κατακυρώνεται υπέρ της Β' Ομάδος Κύμη Γ.Σ. με σκορ 0-20. Το Φύλλο Αγώνα έκλεισε (17:45)».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα