ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Βασιλόπουλος: «Μοναδική ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα»

Βασιλόπουλος: «Μοναδική ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα»

Βασιλόπουλος: «Μοναδική ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα»

Μιλώντας για την αναμέτρηση στο κλειστό της οδού Τζον Κένεντι μεταξύ Περιστερίου-ΠΑΟΚ (8/5, 17:30, Ert Sports) ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έκανε ειδική αναφορά στην ευκαιρία της ομάδας του για την είσοδο στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Πρώτα απ’ όλα, να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία! Κατά δεύτερον, να δώσω συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα του Γ.Σ.Π. για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Είναι μια τεράστια επιτυχία γι’ αυτά τα παιδιά καθώς πολλά από αυτά, δεν είχαν ξαναπαίξει σε τέτοιο τουρνουά και ίσως να μην έχουν την ευκαιρία να ξανά παίξουν. Πολλά μπράβο και εύχομαι να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών που έχουν χαράξει τους τελευταίους μήνες.

Τώρα, όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ.… Τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας και θα κρίνει την θέση και τον αντίπαλο μας στα playoffs. Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Σαφώς και δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση καθώς και ο Π.Α.ΟΚ. είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συσπειρώνουν ακόμα περισσότερο τους παίκτες, Δεν χρειάζεται να θυμίσω τι είχε συμβεί στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι…

Γι΄αυτό λοιπόν, απαιτείται προσοχή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι εξ αρχής, να βοηθήσουμε και τον Chris (σ.σ. Flemmings) που ήρθε τώρα στην ομάδα και στο τέλος της ημέρας, να πανηγυρίσουμε κάτι μοναδικό. Γιατί, δεν πρέπει να ξεχνάνε που ήταν έναν χρόνο πριν. Όλοι μαζί καταφέραμε να πανηγυρίσουμε σπουδαίες επιτυχίες σε αυτό το διάστημα και θέλουμε να υπάρχει και συνέχεια.

Ραντεβού στο γήπεδο!»