Οι εξηγήσεις που... δεν έπεισαν και τα αίτια των αποχωρήσεων!

Οι εξηγήσεις που... δεν έπεισαν και τα αίτια των αποχωρήσεων!

Οι εξηγήσεις που... δεν έπεισαν και τα αίτια των αποχωρήσεων!
Το gazzetta.gr αναλύει όσα ακολούθησαν τη χθεσινή συνάντηση παικτών και ιδιοκτησίας, γιατί φεύγουν οι Τουπάν και Ουέμπερ και το θέμα των πληρωμών.

Στο τέλος της συνάντησης των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τους παίκτες δύο ήταν τα δεδομένα. Το πρώτο είχε να κάνει με την απόφαση όλων να μη βγάλουν τίποτα από όσα ειπώθηκαν προς τα έξω και το δεύτερο ότι έμειναν ικανοποιημένοι οι παίκτες από όσα άκουσαν.

Πριν περάσουν 5 ώρες δύο εξ αυτών εξέφρασαν την επιθυμία να αποχωρήσουν από την ομάδα, συνεπώς μόνο ικανοποιημένοι δεν έμειναν. Μπριάντε Ουέμπερ και Άξελ Τουπάν δύσκολα θα ξαναφορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα για διαφορετικούς λόγους.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΕΜΠΕΡ

Με τον Αμερικανό το διαζύγιο θα βγει από κοινού.

Η ομάδα δεν έχει μείνει ικανοποιημένη από την εξωγηπεδική του συμπεριφορά η οποία περιλαμβάνει συνεχόμενα ξενύχτια, καταστροφές σε περιουσία της ομάδας, άρνηση να υποβληθεί σε εξετάσεις και σημάδια κατάθλιψης.

Ο Ουέμπερ δηλώνει δυσαρεστημένος από την παρουσία του στην Ελλάδα, δεν του αρέσει και του λείπει η πατρίδα του. Επίσης δε μπορεί να καταλάβει τους λόγους της απόφασης του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στους τελικούς του πρωταθλήματος αφού είναι «φρέσκος» στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΠΑΝ

Ο Γάλλος ζήτησε να αποχωρήσει πρόωρα από τον Ολυμπιακό, διεκδικώντας όλα τα χρήματα του συμβολαίου του και όχι μόνο τα δεδουλευμένα. Ο Τουπάν αισθάνεται αδικημένος από τον Ντέιβιντ Μπλατ, θεωρεί ότι ο προπονητής δεν του συμπεριφέρθηκε όπως έπρεπε.

Ο Γάλλος φόργουορντ αισθάνεται πως η αγωνιστική του αξία έπεσε κατακόρυφα στον Ολυμπιακό λόγω Μπλατ και μόνο.

Επίσης ο Γάλλος ενοχλήθηκε από τη δίμηνη καθυστέρηση πληρωμής που υπάρχει προς αυτόν. Οι άνθρωποι της ομάδας τον διαβεβαίωσαν πως εντός λίγων ημερών θα λυθεί το ζήτημα, με τον ίδιο να ζητά η πληρωμή να γίνει σε ξένη τράπεζα και όχι σε ελληνική. Λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας, κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν και η ομάδα επέμενε να μπουν τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα, κάτι που αρνήθηκε ο Γάλλος.

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΜΠΛΑΤ

Γενικότερα οι παίκτες Ελληνες και ξένοι βγάζουν μία έντονη δυσαρέσκεια για τον τρόπο που διαχειρίστηκε αρκετά θέματα ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός. Ακόμη και οι δικές του καλοκαιρινές επιλογές αισθάνονται αδικημένοι εντός κι εκτός παρκέ.

Ο Τίμα έφυγε δανεικός, Τουπάν και Ουέμπερ εξέφρασαν την επιθυμία να μην παίξουν άλλο, ο ΛεΝτέι… διαμαρτύρεται γιατί «μόνο σε μένα φωνάζει». Δυσαρέσκεια επίσης υπάρχει διότι με τους Στρέλνιεκς και Σπανούλη τραυματίες, ο Μπλατ έδωσε άδεια στον Ουίλιαμς Γκος να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για την κηδεία της γιαγιάς του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΡΟΗ

Το τελευταίο δίμηνο μετά τον χαμό που ακολούθησε του ηχητικού μηνύματος με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Πρίντεζη, στις πληρωμές υπάρχει κανονική ροη.

Οι φετινές υποχρεώσεις έχουν καλυφθεί με απώλεια 1-2 μηνών, ενώ σε παλαιότερα οφειλόμενα έχουν επέλθει ξεχωριστές ατομικές συμφωνίες με χρονοδιάγραμμα το οποίο τουλάχιστον μέχρι τώρα τον ακολουθούν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα