Μπάνκι: «Σοβαροί και αποφασιστικοί, με την καταπόνηση να βγαίνει»

Κάτια Πετροπούλου
Μπάνκι: «Σοβαροί και αποφασιστικοί, με την καταπόνηση να βγαίνει»

bet365

Ο Λούκα Μπάνκι εξέφρασε την ικανοποίησή του από την προσπάθεια και τη σοβαρότητα των παικτών του, σε μια δύσκολη στιγμή για την ΑΕΚ.

Ο Ιταλός προπονητής ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου, μετά την νίκη επί του Λαυρίου: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτή τη νίκη και περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών. Χρειαστήκαμε να έχουμε και την τύχη μαζί μας. Ήμασταν, όμως, άτυχοι με τον τραυματισμό ενός ακόμα παίκτη. Να ξεκαθαρίσουμε ότι είχαμε μία τρίτη περίοδο πολύ δύσκολη και συνολικά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Αναπόφευκτα, η δυσκολία του σημερινού παιχνιδιού ερχόταν από το παιχνίδι της Τετάρτης. Πραγματικά, εκτίμησα από τα παιδιά την επιθυμία που είχαν, για να αλλάξουν τη ροή του αγώνα, να παίξουν με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, σε μία στιγμή της σεζόν, που σιγά σιγά αρχίζουμε και νιώθουμε το βάρος όλης της καταπόνησης της σεζόν. Δεν έχουμε πολλές εναλλακτικές, θέλουμε να υπερασπιστούμε την θέση μας στο πρωτάθλημα και να αποδείξουμε την σοβαρότητα που έχουμε ως ομάδα. Μια ομάδα, η οποία θέλει να αντιμετωπίζει το κάθε παιχνίδι με την ίδια λογική και την ίδια επιθυμία για νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα