Μπάνκι: «Δύσκολα μετά τον αποκλεισμό, να δείξουμε ότι είμαστε το ίδιο καλά»

Κάτια Πετροπούλου
Μπάνκι: «Δύσκολα μετά τον αποκλεισμό, να δείξουμε ότι είμαστε το ίδιο καλά»

bet365

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την προσπάθεια ανάκαμψης που κάνει η ΑΕΚ, μετά τον αποκλεισμό στο Basketball Champions League.

Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά τη νίκη επί του Λαυρίου στην παράταση: «Ήταν μια δύσκολη και σημαντική νίκη. Ήταν δύσκολο για εμάς να μπούμε στο παιχνίδι με το Λαύριο, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας μας από το Final 4 του BCL. Από τη στιγμή, όμως, που μπήκαμε και παίξαμε, θεωρώ ότι ήταν μια καλή εμφάνιση των παικτών μου και πήραμε και τη νίκη.

Το σημαντικότερο για εμάς ήταν να αποδείξουμε σε όλους ότι είχαμε την συγκέντρωση να επανέλθουμε μετά τον αποκλεισμό μας, τις δυσκολίες και τους τραυματισμούς που είχαμε. Να είμαστε το ίδιο καλά ψυχολογικά και σωματικά. Θέλαμε να παίξουμε καλά κόντρα στο Λαύριο, που κέρδισε το Περιστέρι και δύο εβδομάδες πριν και έφτασε κοντά στο να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Δεν κοιτάμε την βαθμολογία. Η κατάταξη αυτή πρέπει να ευχαριστεί τον κόσμο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε, για να είμαστε δυνατοί και να έχουμε κάθε φορά την διάθεση να παίζουμε με τον σωστό τρόπο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα