ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μπάνκι για Θίοντορ: «Να μην μιλάμε πολύ για τραυματισμούς, είδατε τι έγινε με Ματσιούλις»

Μπάνκι για Θίοντορ: «Να μην μιλάμε πολύ για τραυματισμούς, είδατε τι έγινε με Ματσιούλις»

Μπάνκι για Θίοντορ: «Να μην μιλάμε πολύ για τραυματισμούς, είδατε τι έγινε με Ματσιούλις»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την αποχώρηση του Θίοντορ από το ματς με τον Άρη στην τρίτη περίοδο και στάθηκε στον τραυματισμό του Γιόνας Ματσιούλις.

Στον Τζόρνταν Θίοντορ που υπέστη διάταση στον προσαγωγό, αλλά και στον Γιόνας Ματσιούλις στάθηκε ο Λούκα Μπάνκι στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Λούκα Μπάνκι

«Ήταν μια πολύ καλή και σημαντική νίκη που έδειξε πως έχουμε τη σωστή νοοτροπία. Φυσικά έγιναν λάθη. Είναι δύσκολο να προετοιμαστείς για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι μέσα σε 24 ώρες. Δεν ήμασταν στην καλύτερη κατάσταση. Προπονηθήκαμε πολύ σοβαρά την Παρασκευή και οι παίκτες έδειξαν πως ήταν έτοιμοι να παίξουν. Όπως δείξαμε σήμερα, παρά τα λάθη, παίξαμε σωστά και με σωστή νοοτροπία. Αυτά τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα, με τέτοιο πρόγραμμα και όταν ο αντίπαλος παίζει χωρίς πολύ πίεση και όταν το μυαλό είναι στην υγεία για το επόμενο παιχνίδι. Είναι προφανές το πώς ο Άρης ήθελε να επιτεθεί, χρησιμοποιώντας τους ψηλούς και την αθλητικότητα του. Ήμασταν αρκετά καλοί αμυντικά και με κάποια λάθη στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι με καλύτερο σκορ».

Για τον Θίοντορ: «Κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου ένιωσε άσχημα και θέλησε να προφυλαχθεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έιναι ένας παίκτης που ήρθε εκτός φόρμα έκανε εξαιρετική δουλειά για να φτάσει στο σωστό επίπεδο, αλλά κόντρα στον Χολαργό έιχε έναν τραυματισμό που σταμάτησε την πρόοδό του και τώρα παλεύει να βρει τη φόρμα του. Καλο είναι να μην μιλάμε πολύ για τραυματισμούς γιατί κάποιος είπε πως ο τραυματισμός του Ματσιούλις δεν ήταν σοβαρός. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κάτι άσχημο θα έγινε. Καλύτερα να γελάμε».

Για τον Ματσιούλις: «Σε γενικές γραμμές η ομάδα ήταν σοκαρισμένη με τον τραυματισμό του Ματσιούλις. Δεν ξέρω πώς επηρέασε τον αγώνα σήμερα. Είδα μια ομάδα που έπαιξε πολύ σοβαρά σήμερα. Κανείς δεν είαι χαρούμενος που το υπόλοιπο της σεζόν δεν θα έχει τον Γιόνας, αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και όλοι είμαστε έτοιμοι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο έχουμε χάσει τον Ξανθόπουλο και τον Καββαδά»

Για το αν θα κοιτάξει για αντικαταστάτη του Ματσιούλις: «Πρέπει πάρουμε την επίσημη διάγνωση για το πόσο θα μείνει εκτός και πόσο καιρό θα χρειαστεί να αναρρώσει».

Για τον Ξανθόπουλο: «Θα είναι στον πάγκο και θα προσφέρει την παρουσία του μέσα από την προσωπικότητά του. Είναι μια στιγμή που όλοι θέλουν να μετέχουν».