ΠΑΟΚ-Λαύριο με εισιτήριο 1 ευρώ!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ-Λαύριο με εισιτήριο 1 ευρώ!

bet365

Αφιερωμένο στους φίλους του ΠΑΟΚ είναι το παιχνίδι του Σαββάτου (30/3, 15:45) με το Λαύριο καθώς η ΚΑΕ αποφάσισε τιμή εισιτηρίου ενός ευρώ!

Στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει ότι… «Μετά τη σημαντική εκτός έδρας νίκη στο «Αλεξάνδρειο», ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο «Παλατάκι» για τον αγώνα με το Λαύριο και διοργανώνει την «Ημέρα ΠΑΟΚ-Ημέρα Μπάσκετ»! Η γενική είσοδος στο γήπεδο (30/3, 15:45) για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής της Basket League θα είναι 1€!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΚΑΕ κάθε χρόνο προβαίνει σ’ αυτήν την ενέργεια επιλέγοντας ουσιαστικά ένα παιχνίδι.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει από αύριο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν από:

-Το PAOK Sports Arena

Τετάρτη (27/3): 10:00-18:00

Πέμπτη (28/3): 10:00-18:00

Παρασκευή (29/3): 10:00-18:00

Σάββατο (30/3): 10:00-μέχρι την έναρξη του αγώνα.

-Κατάστημα WΑΤΤ+VOLT PAOK ENERGY στον Εύοσμο (Αριστοτέλους 64)

-Online μέσω του δικτύου της Ticketmaster από σήμερα μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδω

-Δίκτυο καταστημάτων PUBLIC

*Η γενική είσοδος είναι 1€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου (απαιτείται ο αριθμός ΑΜΚΑ), εκτός από τις θύρες VIP, για τις οποίες δεν θα εκδοθούν εισιτήρια.

*Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα