Ομπράντοβιτς για Παύλο και Θανάση: «Μας έμαθαν να αγαπάμε την ομάδα μας, χωρίς να μισούμε τον αντίπαλο» (pics)

Gazzetta team
Ομπράντοβιτς για Παύλο και Θανάση: «Μας έμαθαν να αγαπάμε την ομάδα μας, χωρίς να μισούμε τον αντίπαλο» (pics)
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα μπορούσε να λείψει από το τελευταίο αντίο στον Θανάση Γιαννακόπουλο κι έκανε την εμφάνισή του το πρωί της Τρίτης στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για το λαϊκό προσκύνημα και την νεκρώσιμη ακολουθία...

Ο «Ζοτς» που έγραψε μοναδική ιστορία στον πάγκο του μπασκετικού Παναθηναϊκού, αγάπησε κι αγαπήθηκε όσο λίγοι από τ' αδέρφια Γιαννακόπουλους, ήταν παρών και στην κηδεία του Θανάση, το πρωί της Τρίτης.

Έχοντας αποστείλει στεφάνι από νωρίς, έκανε την εμφάνισή του στην Ιερά Μητρόπολη για να τιμήσει τη μνήμη του άλλοτε εργοδότη του και παντοτινού του φίλου...

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν μία τεράστια προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αυτός και τα αδέλφια του μας έμαθαν να αγαπάμε την ομάδα μας, χωρίς να μισούμε τον αντίπαλο.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και θα συνεχίσει την πορεία του παρά την απώλεια των τριών αδελφών που τον έφεραν στην κορυφή. Μπορεί τα τρία αδέλφια να μην είναι ανάμεσά μας, αλλά θα είναι για πάντα στην καρδιά μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα