Βουγιούκας: «Όταν ο Θανάσης είπε στον πατέρα μου ότι θα παίξω στον Παναθηναϊκό...»

Βουγιούκας: «Όταν ο Θανάσης είπε στον πατέρα μου ότι θα παίξω στον Παναθηναϊκό...»

Gazzetta team
Βουγιούκας: «Όταν ο Θανάσης είπε στον πατέρα μου ότι θα παίξω στον Παναθηναϊκό...»

bet365

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε για το... προφητικό σχόλιο που έκανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στον πατέρα του, όταν εκείνος αγωνιζόταν με την φανέλα του Πανελληνίου.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μίλησε στο «ΑΠΕ-ΜΠΕ» για την απώλεια του «τεράστιου» Θανάση Γιαννακόπουλο και θυμήθηκε μια όμορφη ιστορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Με το θάνατο και του Θανάση Γιαννακόπουλου έκλεισε ένα τεράστιο κεφάλαιο, το σπουδαιότερο, της ιστορίας του Παναθηναϊκού;

Ο κύριος Θανάσης ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είχαμε επαφή, όταν ήρθα το 2010. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το θάνατο του. Δεν μπορώ να φανταστώ τα ματς χωρίς την παρουσία και το πάθος που έδειχνε για την ομάδα, παρά την ηλικία του. Είναι κάτι πολύ στενάχωρο.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε δηλώσει απευθυνόμενος στους φιλάθλους ότι «είμαι ένας από εσάς». Θεωρείς ότι ήταν ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους φιλάθλους και τη διοίκηση;

Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πολύ προσιτός και απλός. Όλοι μπορούσαν να τον προσεγγίσουν και προφανώς μεγαλούργησε με το χρόνο του στην ομάδα.

Υπάρχει κάτι ξεχωριστό που θυμάσαι από εκείνον;

Μου είπε μία ιστορία προχθές ο πατέρας μου, που δεν τη γνωρίζει ο κόσμος. Το 2009, όταν έπαιζα στον Πανελλήνιο, είχαμε αντιμετωπίσει σε ένα ματς τον Παναθηναϊκό. Αγωνίστηκα πολύ καλά στο ματς, απέναντι στην τωρινή μου ομάδα, και ο κύριος Θανάσης είχε γυρίσει στον πατέρα μου, δηλώνοντας του ότι «αυτός ο παίκτης θα παίζει στην ομάδα μας του χρόνου. Θα τον πάρουμε στον Παναθηναϊκό». Από τότε είχα εξαιρετική και ξεχωριστή σχέση μαζί του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα