Ματσιούλις: «Δεν είμαστε ομάδα που διαλέγει παιχνίδια»

Ματσιούλις: «Δεν είμαστε ομάδα που διαλέγει παιχνίδια»

bet365

Ο Γιόνας Ματσιούλις μίλησε για την δύσκολη νίκη επί του Χολαργού και σχολίασε το αν κράτησε ενέργεια η ΑΕΚ για το ευρωπαϊκό ματς με τον ΠΑΟΚ (13/03, 19:30).

Ο Λιθουανός φόργουορντ σχολίασε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ2: «Ξέραμε πόσο δύσκολα είναι στην έδρα του Χολαργού, γιατί οι αντίπαλοι είχαν μια ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμαστούν για το παιχνίδι κι έπαιζαν στην έδρα τους. Το "κλειδί" ήταν η συγκέντρωση από την αρχή, αρχίσαμε πολύ καλά, με μεγάλη ένταση. Μετά από αυτό, όμως, μειώσαμε το ρυθμό μας, κάναμε λάθη, πήραμε βιαστικά σουτ και ο Χολαργός μπήκε στο παιχνίδι, βγήκε σε αιφνιδιασμούς και πέτυχε εύκολα καλάθια. Μέχρι το τέλος, το σκορ ήταν κοντά και το ματς έντονο, όπως περιμέναμε».

Όσο για το αν κράτησε ενέργεια η ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ, συμπλήρωσε: «Όχι, δεν κρατούσαμε ενέργεια για κανένα παιχνίδι, γιατί κόντρα στον Χολαργό δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Είναι καλή ομάδα κι έπρεπε να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, για να πάρουμε τη νίκη. Νικήσαμε και τώρα θα κοιτάξουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν είμαστε ομάδα που διαλέγει παιχνίδια και σκέφτεται μόνο τα σημαντικά. Για εμάς, όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα