Όλος ο Άρης στο πλευρό του Δημήτρη (vids)

Όλος ο Άρης στο πλευρό του Δημήτρη (vids)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Όλος ο Άρης στο πλευρό του Δημήτρη (vids)

bet365

Αυτή την ώρα διεξάγεται το φιλικό ανθρωπιάς του Άρη με τον Ερμή Λαγκαδάς στο Nick Galis Hall παρουσία σύσσωμου του Άρη αλλά και του Νίκου Γκάλη.

Περίπου 2.000 φίλοι του Άρη βρίσκονται στο Παλέ σ’ ένα φιλικό παιχνίδι του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του φίλου της ομάδας, Δημήτρη, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης έπειτα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος, ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης λέγοντας ότι… «σε όσους είναι εδώ με την καρδιά τους να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Οι ομάδες δεν κρίνονται μόνο από τους τίτλους και αυτούς μας τους χάρισε απλόχερα ο Νίκος Γκάλης» είπε αρχικά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης αναφερόμενος και στην παρουσία του Νίκου Γκάλη. Οι ομάδες κρίνονται από το μέγεθος της ιστορίας τους και πως κρατάνε ψηλά τη φανέλα και τη σημαία τους. Ο Άρης επιβεβαιώνει σήμερα ότι είναι μια οικογένεια και δεν ξεχνάει τα μέλη της. Για τον Δημήτρη σήμερα και για πάντα».

Ο Νίκος Γκάλης αποθεώθηκε από τους φίλους του Άρη και αφού χαιρέτησε έναν προς έναν τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος, είπε: «Συγχαρητήρια στον Άρη αλλά και στην ομάδα του Λαγκαδά η οποία επίσης βρίσκεται εδώ για να παίξει για τον Δημητράκη, καθώς επίσης και όλο τον κόσμο που είναι στο γήπεδο. Είναι σημαντικό να βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Σε αυτά τα ζητήματα δεν έχει σημασία τι ομάδα είσαι. Ο αθλητισμός πρέπει να προσφέρει στην κοινωνία και προσωπικά προσπαθώ να συμμετέχω όσο το δυνατόν περισσότερο σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, στάθηκε στις ευθύνες που έχει ένας σύλλογος του βεληνεκούς του Άρη. «Το έχω πει κατ’ επανάληψη ότι ο Άρης είναι κάτι μεγαλύτερο από αθλητικός σύλλογος. Είναι ένας μεγάλος οργανισμός ο οποίος στο πλαίσιο των δράσεων και των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει προσπαθεί να προσφέρει στο κοινωνικό σύλλογο. Βέβαια η περίπτωση του Δημήτρη είναι ξεχωριστή. Βλέπετε ότι όλος ο Άρης, από ΚΑΕ, ΠΑΕ, ΑΣ αλλά και απλούς φιλάθλους είναι εδώ για να βοηθήσουμε όλοι μαζί ένα παιδί το οποίο βρίσκεται σε δύσκολη θέση».

Στις κερκίδες του Αλεξανδρείου βρίσκεται σύσσωμη και η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη. Ο Μανώλης Τζανακάκης έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας ότι… «Ο Δημήτρης περνάει μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή του. Είναι όμορφη η σημερινή εικόνα, όλος ο Άρης είναι δίπλα του, συνολικά ο οργανισμός θέλει να περάσει το μήνυμα της υποστήριξης. Να ξέρει ότι στον αγώνα που δίνει δεν είναι μόνος τους. Ελπίζω να δει την εικόνα, να πάρει δύναμη και να είναι γρήγορα κοντά μας».

Ο Γιώργος Βαλεριάνος υποστήριξε ότι… «είναι καθήκον όλων των ανθρώπων του αθλητισμού να προσφέρουν τη βοήθειά τους στην κοινωνία. Δεν έχει σημασία αν ανήκει στον Άρη. Ελπίζω κι εύχομαι στον Δημήτρη να αναρρώσει το συντομότερο δυνατό και να είναι κοντά μας».

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης στάθηκε στη συλλογική προσπάθεια με σκοπό τη βοήθεια σ’ ένα παιδί που έχει την ανάγκη υποστήριξης. «Εύχομαι πραγματικά να δει τη σημερινή εικόνα. Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι και οφείλουμε να βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας. Ο Άρης είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο κι εμείς θα κάνουμε το παν για να βοηθήσουμε τον Δημήτρη να ξεπεράσει τη δύσκολη δοκιμασία στην οποία υποβάλλεται και να είναι γρήγορα κοντά μας».

Εκ μέρους του SUPER 3, ο νομικός Νίκος Πάσχος, υποστήριξε: «Καλησπέρα σε όλους και σας ευχαριστούμε πολύ. Είναι παρούσα εδώ στο γήπεδο και η αδερφή του Δημήτρη. Από όλους τους συνδέσμους ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν οικονομικά και ηθικά, τον κ. Γκαλη τον κ. Αλεξιάδη, όλους. Η βοήθεια δε σταματάει εδώ, θα συνεχιστεί. Γίνεται αγώνας για τον Δημήτρη που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας μετά από ένα τροχαίο ατύχημα. Θα είμαστε παρόντες εμπράκτως και η κοινωνική παρουσία του συνδέσμου θα είναι εκεί σε όσους το έχουν ανάγκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα