Μποχωρίδης: «Δεν δώσαμε συνέχεια στο τρίτο δεκάλεπτο»

Gazzetta team
Μποχωρίδης: «Δεν δώσαμε συνέχεια στο τρίτο δεκάλεπτο»

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε ο Άρης στο «Νίκος Γκάλης» και η οποία έμεινε στη μέση, ενώ μίλησε και για τον Νικ Καλάθη.

«Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε σαν Άρης γιατί μπήκαμε δυνατά και αποφασισμένοι να μην αφήσουμε το παιχνίδι. Το φτάσαμε στον πόντο αλλά δυστυχώς δεν δώσαμε την ανάλογη συνέχεια κι αυτό που μένει είναι η ήττα με 20 πόντους», είπε αρχικά ο αρχηγός του Άρη και συμπλήρωσε: «Για μας ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς με τον Πανιώνιο, το θέλουμε πολύ όπως θέλουμε να συνεχίσουμε στον καλό αγωνιστικό ρυθμό που έχουμε βρει».

Ο 25χρονος γκαρντ ρωτήθηκε και για τη σχέση του με τον Νικ Καλάθη και είπε ότι… «είναι φοβερός παίκτης και είναι ευλογία να τον έχει συμπαίκτη όπως άλλωστε και τον Διαμαντίδη. Έχουμε πολύ καλή σχέση, με καλωσόρισε και γενικώς με χαρά βλέπω και το σταφ του Παναθηναϊκού, πέρασα εξάλλου τέσσερα χρόνια μαζί τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα