Τολιόπουλος: «Είχα πίεση και ξέσπασα»

Τολιόπουλος: «Είχα πίεση και ξέσπασα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Τολιόπουλος: «Είχα πίεση και ξέσπασα»

bet365

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν ο πρωταγωνιστής του Άρη στη νίκη επί του Λαυρίου και μετά το παιχνίδι μίλησε για την πίεση που ένιωθε.

Ο 22χρονος γκαρντ του Άρη σημείωσε τρία τρίποντα στο κρισιμότερο σημείο του αγώνα και ερωτηθείς για το ξέσπασμά του απάντησε: «Προήλθε από την πίεση που είχα. Χαίρομαι που μου βγήκε το παιχνίδι. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός και με βοήθησε να παίξω όπως ήθελα», για να συμπληρώσει: «Θέλω να κάνω αυτό που πρέπει από την στιγμή που μπήκαν τα σουτ ένιωσα καλύτερα. Ήταν καλές επιλογές, αν τα έχανα, μπορεί να με κακολογούσαν. Όλα τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά, και ο Λευτέρης και ο Λάκι ήταν πολύ καλοί. .Έχουμε ένα μομέντουμ, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Να μείνουμε ταπεινοί και σκληροί και να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε».

Σχετικά με το παιχνίδι υποστήριξε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Ξέραμε ότι δεν θα κερδίζαμε εύκολα, καθώς το Λαύριο είναι μια ομάδα με συγκεντρωμένο πλάνο, καλή άμυνα και είναι δυνατή και σκληρή ομάδα και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα