Κιλπάτρικ: Με τις... ευλογίες του Μπατίστ στον Παναθηναϊκό

Κιλπάτρικ: Με τις... ευλογίες του Μπατίστ στον Παναθηναϊκό

Αντώνης Καλκαβούρας
Κιλπάτρικ: Με τις... ευλογίες του Μπατίστ στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Σον Κιλπάτρικ συνυπήρξε στους Μπρούκλιν Νετς με τον Μάικ Μπατίστ και ο πάλαι ποτέ παίκτης του Παναθηναϊκού του άνοιξε τον δρόμο για να γίνει κάτοικος... ΟΑΚΑ!

Ολυμπιακός - Μπασκόνια με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Με έναν (όχι και τόσο) παλιό γνώριμο του Παναθηναϊκού συνυπήρξε στο ΝΒΑ ο Σον Κιλπάτρικ! Έναν άνθρωπο ο οποίος συνέδεσε την καριέρα του στο ΟΑΚΑ και ο οποίος αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους της ομάδας. Ο λόγος, φυσικά, για τον Μάικ Μπατίστ, με τον οποίο ο Αμερικανός σκόρερ είχαν βρεθεί την σεζόν 2016-17 στους Μπρούκλιν Νετς.

Εκείνη την περίοδο ο Μπατίστ ήταν στο προπονητικό τιμ της ομάδας έχοντας τον ρόλο του προπονητή ατομικής βελτίωσης παικτών. O Κιλπάτρικ είχε καταφέρει να βρει το συμβόλαιο που ήθελε στο Μπρούκλιν μετά τα δύο... 10ήμερα που είχε υπογράψει στα τέλη Φεβρουαρίου 2016, με αποτέλεσμα να τεθεί υπό τις οδηγίες του πάλαι ποτέ παίκτη του «τριφυλλιού».

Όπως ήταν λογικό και επόμενο, ο 29χρονος Αμερικανός θέλησε να πάρει και την άποψη του Μπατίστ ο οποίος γνωρίζει τον Παναθηναϊκό όσο και την παλάμη του χεριού του. Αμέσως του είπε να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι με κλειστά τα μάτια, δίνοντας τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για τα όσα θα συναντήσει στο ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα