Στα όρια τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Στα όρια τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Στα όρια τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ

bet365

Στα όριά τους είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ λόγω των οφειλών απέναντί τους. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι χθες (1/1) δεν έγινε προπόνηση, ενώ σήμερα (2/1) προπονήθηκαν κανονικά.

Τα μηνύματα που έστειλε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό δεν ήταν τυχαία καθώς χθες οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν προπονήθηκαν παρά συζήτησαν με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ ζήτημα αποχής τέθηκε και σήμερα (2/1), πριν τελικώς αποφασιστεί να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να μπουν στο γήπεδο.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το πρόβλημα υφίσταται από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, υπήρξε διαχείριση υποθέσεων δυσαρεστημένων παικτών λόγω μη καταβολής των δόσεων των συμβολαίων τους.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το θέμα μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας λέγοντας ότι… «περιμένω να έρθει ο Άγιος Βασίλης» και στέλνοντας μηνύματα για την οριακή κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας λόγω της οικονομικής ασυνέπειας. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε πληρωμές αλλά αυτές δεν ήταν σε σημείο λύσης του προβλήματος. Καθόλου τυχαία, προγραμματίστηκε και πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος παραδέχθηκε ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην ανταπόκριση της ΚΑΕ στις υποχρεώσεις της απέναντι στους παίκτες.

Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ευχήθηκε για μια ακόμη φορά «… μακάρι να είμαστε όλοι μαζί μέχρι τέλους», δίνοντας ξεκάθαρα την εντύπωση ότι ο κλοιός έχει σφίξει επικίνδυνα καθώς επίσης και ότι υπάρχει το ενδεχόμενο αποχώρησης παικτών σε περίπτωση που έρθουν προτάσεις από άλλες ομάδες, οι οποίες θα καλύπτουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους.

Για να φθάσουμε στις ημέρες των εορτών όπου οι παίκτες περίμεναν ότι θα εισέπρατταν μέρος των οφειλών αλλά το ποσό που μοιράστηκε ήταν πολύ μικρό. Η χθεσινή (1/1) προπόνηση ήταν προαιρετική και δεν έγινε. Για την ακρίβεια, ο Μπάνε Πρέλεβιτς βρέθηκε στο PAOK SPORTS ARENA και αφού ευχήθηκε σε όλους, μίλησε στους παίκτες, τους σκιαγράφησε την κατάσταση και στη συνέχεια δεν πραγματοποιήθηκε προπόνηση με τους παίκτες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους δεδομένου του ότι έχουν να λαμβάνουν χρήματα τουλάχιστον δύο μηνών.

Σήμερα (2/1) τέθηκε εκ νέου ζήτημα αποχής από την προπόνηση όμως ακολούθησαν συζητήσεις μεταξύ των παικτών με τους ανθρώπους της ομάδας, οι πρώτοι πείστηκαν ότι πρέπει να μπουν στο γήπεδο κι αυτό έγινε.

Είναι σαφές όμως ότι πλέον η κατάσταση στον ΠΑΟΚ είναι μη ελεγχόμενη διότι οι περισσότεροι παίκτες έχουν το δικαίωμα της αποχώρησης στην περίπτωση που δεχθούν προτάσεις από άλλες ομάδες. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι υπάρχουν τουλάχιστον πέντε παίκτες του Δικεφάλου των οποίων οι ατζέντηδες έχουν δεχθεί κρούσεις από άλλες ομάδες.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα