ΚΑΕ ΠΑΟΚ και WATT+WOLT αναβάθμισαν τη συνεργασία τους

ΚΑΕ ΠΑΟΚ και WATT+WOLT αναβάθμισαν τη συνεργασία τους

Gazzetta team
ΚΑΕ ΠΑΟΚ και WATT+WOLT αναβάθμισαν τη συνεργασία τους

bet365

ΚΑΕ ΠΑΟΚ και WATT + WOLT προχώρησαν στην επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας τους σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο PAOK SPORTS ARENA.

Ολυμπιακός – Γκραν Κανάρια με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Τόσο ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, όσο και ο πρόεδρος & CEO της εταιρίας, Αναστάσιος Παπαναγιώτου, στάθηκαν στη σημασία της συνεργασίας αλλά και στη φετινή αναβάθμισή της. «Η συνεργασία μας αναβαθμίστηκε αλλά και θα αναβαθμιστεί στο μέλλον. Δεν είναι μια απλή συνεργασία, είναι η ανάπτυξη μιας εμπορικής σχέσης, είναι στόχος μας να προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε και με άλλες εταιρίες αυτού του επιπέδου και η διατήρηση τέτοιων συνεργασιών εξαρτάται από το αποτέλεσμα», είχε αρχικά ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Στη δική του τοποθέτηση ο κ. Παπαναγιώτου υποστήριξε ότι «είναι μια πρωτοποριακή, εμπορική συνεργασία η οποία φέτος αναβαθμίστηκε. Δεν βάζουμε απλά το όνομα της εταιρίας μας, νιώθουμε περήφανοι για τη συνεργασία μας με τον ΠΑΟΚ ελπίζουμε να του δώσουμε… ενέργεια στο γήπεδο κι επίσης πρέπει να τονίσω ότι ο αμοιβαίος σεβασμός είναι το συστατικό της συνεργασίας των δυόμισι χρόνων που έχουμε με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πλέον η σχέση μας με την ΚΑΕ έχει πάει στο επίπεδο της φιλίας, συν τοις άλλοις υπάρχουν πράγματα που μας συγκινούν όπως ο τρόπος αγάπης και υποστήριξης της ομάδας από τον κόσμο. Ακόμη, όταν σε μια δύσκολη στιγμή, ο Μπάνε Πρέλεβιτς απευθύνθηκε σε εμάς, χωρίς δεύτερη σκέψη δεχθήκαμε να βοηθήσουμε».

Ο κ. Παπαναγιώτου ρωτήθηκε αν αυτή η συνεργασία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο στο άμεσο μέλλον και απάντησε… «αυτό εξαρτάται από όλους μας. Έχουμε σχεδιάσει πολλά πράγματα και σε κάθε βήμα βλέπουμε το επίπεδο ανταπόκρισης από το κοινό του ΠΑΟΚ».

Στο πάνελ ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου ο οποίος σημείωσε ότι «είναι σημαντική η στήριξη σε κρίσιμες στιγμές. Βλέπω ανθρώπους οι οποίοι με ωραίες ιδέες θέλουν να δημιουργήσουν κάτι μεγάλο. Το μέγεθος και το όνομα του ΠΑΟΚ, μπορεί να δημιουργήσει αμφίδρομα οφέλη και στις δύο πλευρές», ενώ ο Βαγγέλης Μαργαρίτης υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «είναι σημαντικό να νιώθεις την υποστήριξη από εταιρίες αυτού του βεληνεκούς».

Τις τοποθετήσεις έκλεισε... λακωνικά, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης: «Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τη Watt + Wolt ειδικά φέτος που είναι μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Είναι σημαντικό να έχουμε τη στήριξη τέτοιων εταιρειών και στο μέλλον».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα