Αλλαγή δεδομένων για Αγγέλου και η συνάντηση που θα κρίνει το μέλλον του!

Αλλαγή δεδομένων για Αγγέλου και η συνάντηση που θα κρίνει το μέλλον του!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αλλαγή δεδομένων για Αγγέλου και η συνάντηση που θα κρίνει το μέλλον του!

bet365

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος κάλεσε εσπευσμένα τον Βαγγέλη Αγγέλου στην Αθήνα σε μια συνάντηση που θα κρίνει το μέλλον του Χαλκιδαίου προπονητή στον πάγκο της ομάδας.

Από μια κλωστή κρέμεται η συνεργασία του Άρη με τον Βαγγέλη Αγγέλου. Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής (16/12), ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν είχε προχωρήσει στην παραμικρή αντίδραση, δείχνοντας να καταλήγει στην απόφαση διατήρησης του 56χρονου προπονητή στην τεχνική ηγεσία και στην παροχή μιας τελευταίας ευκαιρίας στον εντός έδρας αγώνα (22/12) με τον Χολαργό. Το απόγευμα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Αγγέλου και οι δύο άνδρες θα συναντηθούν αύριο (17/12) στην Αθήνα σε μια συνάντηση που θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον αυτής της συνεργασίας. Απόρροια αυτής της εξέλιξης ήταν και η ακύρωση της προπόνησης που είχε προγραμματιστεί γι’ αύριο (17/12) το πρωί.

Είναι δεδομένο ότι στα υπαρκτά σενάρια είναι κι αυτό της αντικατάστασης του έμπειρου τεχνικού, εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που θα εξεταστεί αυτό το ενδεχόμενο. Εδώ και πολλές εβδομάδες συζητείται μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ με τους συνεργάτες του, μερικοί εξ’ αυτών εκτιμούν μάλιστα ότι η διακοπή της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αγγέλου αποτελεί μονόδρομο.

Στο ίδιο πλαίσιο, έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο πρόσληψης ενός εκ των Σούλη Μαρκόπουλου, Γιάννη Καστρίτη. Προέχει όμως να φανεί το μέλλον της συνεργασίας του Αρη με τον Βαγγέλη Αγγέλου καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κρέμεται από μια κλωστή, αλλά στην κρίσιμη στιγμή αποφασίσει η διατήρησή της.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED