Κασελάκης: «Υπολογίσιμος ο Άρης, δεν θα βοηθήσω τον Προμηθέα»

Gazzetta team
Κασελάκης: «Υπολογίσιμος ο Άρης, δεν θα βοηθήσω τον Προμηθέα»

bet365

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για την αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Άρη (15/12, 17:30) και τόνισε πως δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του, λόγω του τραυματισμού του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Άλλο το Κύπελλο, άλλο το πρωτάθλημα

Κακά τα ψέματα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάξουμε πίσω μας, ειδικά έτσι όπως είναι η φετινή σεζόν με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς προερχόμαστε από δύο ήττες και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου θα αποδώσει πάλι τα αναμενόμενα.

Αν το δούμε, μάλιστα, και με θετική σκέψη, τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα μπορεί να μας κάνουν και καλό και να λειτουργήσουν διδακτικά και διορθωτικά. Στόχος μας είναι να βαδίσουμε και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών, ξεκινώντας από τα βασικά, τα οποία κάνουμε σωστά ως ομάδα. Έχουμε και το ταλέντο, αλλά και την προσωπικότητα για να τα καταφέρουμε.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης είναι ιστορική ομάδα. Μπορεί να μην βρίσκεται στα καλύτερά του, όμως είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος. Το μεταξύ μας παιχνίδι θα κριθεί από τον έλεγχο του ρυθμού. Πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί στην άμυνα κι αυτό το στοιχείο πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να αναδείξουμε και το ταλέντο μας στην επίθεση.

Χρειάζεται συγκέντρωση στο μάξιμουμ και φυσικά ο κόσμος μας να μας δώσει έξτρα ώθηση. Μπορεί να τον στενοχωρήσαμε με τα δυο άσχημα αποτελέσματα σε Λήμνο και με Οστάνδη, όμως τον θέλουμε δίπλα μας στα δύσκολα, καθώς η συνέχεια της σεζόν είναι κομβική.

Εγώ, δυστυχώς, δεν μπορώ να βοηθήσω ακόμη τον Προμηθέα, όμως θα κάνω τα πάντα για να είμαι το συντομότερο δυνατόν κοντά στους συμπαίκτες μου. Τα παιδιά, πάντως, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η ομάδα έχει βαθύ ρόστερ και είμαι σίγουρος ότι θα βρει την λύση.

Τέλος, θέλω να αναφέρω ότι το παιχνίδι του πρωταθλήματος δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο που παίξαμε με τον Άρη για το Κύπελλο. Μιλάμε για άλλον ρυθμό παιχνιδιών, για άλλη πίεση και για άλλες καταστάσεις. Θα είναι μεγάλο λάθος αν πιστέψει κανείς ότι το έργο μας θα είναι πάλι εύκολο. Θυμίζω ότι ο Άρης έχει πάρει σημαντικές εκτός έδρας νίκες στο Λαύριο και στη Ρόδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα