Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Προμηθέα

Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Προμηθέα

Gazzetta team
Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Προμηθέα

bet365

Ο εκτός έδρας αγώνας (12/12, 17:30) με τον Προμηθέα Πατρών είναι κομβικός για τον Άρη ο οποίος μπήκε στην τελική φάση της προετοιμασίας του.

Μέχρι στιγμής οι «κίτρινοι» παρουσιάζονται αποτελεσματικοί μόνο στα εκτός έδρας παιχνίδια καθώς δεν έχουν πετύχει νίκη στο «Nick Galis Hall». Ενόψει της αναμέτρησης με τον Προμηθέα Πατρών, ο Βαγγέλης Αγγέλου είδε τον Ραμόν Χάρις να ανεβάζει ρυθμούς και λογική ο Αμερικανός θα είναι στην αποστολή. Στην ενημέρωσή της, η ΚΑΕ Άρης ανέφερε: «Με μια μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (12/12) η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα (15/12, 17:30, ΕΡΤ2), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της BetshopBasket League. Ο Ramon Harris συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος. Το αυριανό (13/12) πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπόνηση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα