Αγγέλου: «Το Αγγέλου σήκω και φύγε, το παίρνω εγώ»

Gazzetta team
Αγγέλου: «Το Αγγέλου σήκω και φύγε, το παίρνω εγώ»

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για την πίεση που απορροφά ο ίδιος και υποστήριξε ότι αντιλαμβάνεται την αγανάκτηση του κόσμου.

Ο προπονητής του Άρη εκτίμησε ότι οι επιπλέον κατοχές της ΑΕΚ σε συνδυασμό με τις αποφάσεις έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. «Έχει πολλές αναγνώσεις αυτό το ματς. Χάσαμε το παιχνίδι από τις κατοχές. Μιλάμε με τους παίκτες και λέμε ότι το μπάσκετ έχει δύο κατηγορίες. Κατοχές και αποφάσεις. Οι αποφάσεις είναι θέμα ποιότητας αλλά οι κατοχές δεν είναι. Τα 13 επιθετικά ριμπάουντ και τα 17 λάθη είναι καθοριστικά στοιχεία, κυρίως τα λάθη γιατί ήταν αβίαστα. Η ΑΕΚ είναι η πρώτη ομάδα στα κλεψίματα, το είχαμε επισημάνει και ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο δώσαμε πολλά λάθη. Οι αποφάσεις είναι ένας άλλος παράγοντας. Κάθε κατοχή είναι σημαντική όπως και να διαβάσεις τον αντίπαλο. Σε δύο άουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν πιέσαμε. Εμείς δεν έχουμε άλλον δρόμο για να συνεχίσουμε»

Σε ερώτηση για τα ποσοστά ευστοχίας που ήταν υψηλά είπε… «δεν φαίνεται η ήττα από τους αριθμούς. Έγινε το ίδιο που έγινε και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα στο rotation, πώς κρατάς την επαφή με το σκορ και πώς κρατάς την άμυνα. Η ΑΕΚ πήγε πολύ επιθετικά, είχαμε πολύ χαμηλό ποσοστό στα πικ εν ρολ και δεν περάσαμε μπάλα στο καλάθι γιατί όσες φορές το κάναμε, τα χέρια της ΑΕΚ μας έκαναν ζημιά. Το παιχνίδι μπορεί να ερμηνευτεί μαθηματικά αλλά όχι ψυχοπνευματικά».

Σχετικά με την πίεση που παίρνει ο ίδιος, απάντησε: «Την πίεση την παίρνω εγώ. Το Αγγέλου σήκω φύγε εγώ το παίρνω. Είναι λογική η αγανάκτηση του κόσμου, αλλά ο Αγγέλου ξέρει τι πρέπει να κάνει, η διοίκηση επίσης. Είμαι τόσα χρόνια στον Άρη, ευχαριστώ για την αρνητική κριτική. Το τι λέει ο καθένας το σέβομαι και το ακούω. Οι παίκτες φορούν τη φανέλα, ο προπονητής αποφασίζει και οι παίκτες πρέπει να μην κατεβάζουν το κεφάλι, να έχουμε δύναμη και αποφασιστικότητα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα