Θλάση ο Χάρις, αμφίβολος με ΑΕΚ

Gazzetta team
Θλάση ο Χάρις, αμφίβολος με ΑΕΚ

bet365

Ο Ραμόν Χάρις ταλαιπωρείται από θλάση και συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Αμερικανός δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή, παραμένει εκτός προπονήσεων και η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου (8/12, 17:30) θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού του στις θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται. Στην ενημέρωσή της, η ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα (03/12) η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ (08/12, 17:30), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν δυο φορές, ανεβάζοντας ρυθμούς, μετά το χθεσινό (02/12) ρεπό. Το πρωί, το πρόγραμμα περιελάμβανε μπάσκετ με έμφαση στην τακτική, ενώ το απόγευμα οι παίκτες έκαναν βάρη και σουτ. Πριν την απογευματινή προπόνηση έγινε ανάλυση με τη χρήση video.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του Ramon Harris, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο του δεξιού ποδιού και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, σε συνδυασμό με θεραπεία. Απών ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης που μετέχει στην Εθνική ομάδα των Ανδρών. Αύριο (04/12), η ομάδα θα γυμναστεί μια φορά, νωρίς το απόγευμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα