Επίσημα παρελθόν από τον Πανιώνιο ο Γουντ
Ο Αμερικανός γκαρντ πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τους «κυανέρυθρους», αφού θεώρησε πως η συμπεριφορά του Βασίλη Φραγκιά στο πρόσωπό του δεν ήταν η πρέπουσα, όπως ανέφερε στο gazzetta.gr.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας μαζί του και πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη του.
Αναλυτικά:
«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου, κοινή συναινέσει με τον Aμερικάνο παίκτη, Brandon Wood και του εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα βήματα της καριέρας του. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση του παίκτη και ει δυνατόν στην περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.
ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
