Βασιλόπουλος: «Πεισμωμένος και σκληρός ο Άρης»

Κάτια Πετροπούλου
Βασιλόπουλος: «Πεισμωμένος και σκληρός ο Άρης»

bet365

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση με τον Άρη (18/11, 17:00) και τόνισε πως κάθε φάση και κατοχή θα είναι και μία «μάχη».

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Κάθε φάση είναι μια "μάχη"

Μετά τη νίκη επί του Ηφαίστου, που ήταν πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος, πέρα από τη διατήρηση του αήττητου, κρατήσαμε και την ψυχολογία μας σε εξαιρετικό επίπεδο.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Άρη, μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με βαριά φανέλα, με έμπειρο προπονητή και καυτή έδρα. Ο Άρης έχει καταφέρει να βρει στα τελευταία ματς ρυθμό και να αξιοποιεί το υλικό του, παίζοντας το μπάσκετ που πραγματικά μπορεί.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ιταλία – Πορτογαλία και σούπερ αποδόσεις στο Νations League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού οι αντίπαλοι μας παίζουν πάρα πολύ σκληρά και εμείς θα πρέπει να μείνουμε από την αρχή έως το τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς συγκεντρωμένοι.

Τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαν στο ξεκίνημα της σεζόν, τους πείσμωσαν και τους έχουν κάνει πολύ σκληρούς. Κάθε φάση, κάθε κατοχή είναι και μία... μάχη. Απαιτείται λοιπόν συγκέντρωση, ηρεμία και πίστη στο πλάνο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα