Γιατράς: «Να βρούμε τι γίνεται»

Gazzetta team
Γιατράς: «Να βρούμε τι γίνεται»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εμφάνιση του Προμηθέα Πατρών και τη βαριά ήττα, όπως και τις δύο ήττες της ομάδας του σε τρεις αγωνιστικές.

Το ξεκίνημα του Προμηθέα Πατρών στο Πρωτάθλημα είναι αντιστρόφως ανάλογο του περσινού. Ειδικά, η εμφάνισή του απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν αποκαρδιωτική. «Πρέπει να ψάξουμε να βρούμε μεταξύ μας τι γίνεται. Δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε ανταγωνιστικά και να χτυπήσουμε το παιχνίδι με τα ποσοστά που είχαμε ακόμη και σε ελεύθερα σουτ. Δείχνουμε ότι παλεύουμε με τον εαυτό μας», είπε αρχικά ο προπονητής του Προμηθέα.

Ο Μάκης Γιατράς στάθηκε στο πρόγραμμα αγώνων της ομάδας του, καθώς εκεί βρίσκεται ένας λόγος των εμφανίσεών του, αν και δεν θέλησε να το χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία. «Είχαμε τρεις αγώνες σε οκτώ ημέρες για μια μένα αυτό δεν είναι δικαιολογία. Αυτό θέλαμε, γι’ αυτό παλέψαμε πέρυσι. Ακολουθούμε ένα πρόγραμμα δίχως προπονήσεις λόγω των διαδοχικών αγώνων. Πρέπει να βρούμε ρυθμό αλλά και χημεία», είπε και κατέληξε εκφράζοντας τα συναισθήματά του. «Νιώθω απογοητευμένος γιατί δεν παίζουμε αυτό που θέλουμε και κυρίως αυτό που μπορούμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα