Ανάκληση δηλώσεων σε Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο

Ανάκληση δηλώσεων σε Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο

Gazzetta team
Ανάκληση δηλώσεων σε Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο
Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ σε Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, «ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων».

Αναλυτικά οι τιμωρίες του Αθλητικού Δικαστή

«71/3-10-2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβάλλονται σε βάρος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ οι ποινές της αυστηρής έγγραφης επίπληξης και του χρηματικού προστίμου 2.000,00 ευρώ και β) σε βάρος εκάστου των κ.κ. Π. και Γ. Αγγελόπουλο οι ποινές της αυστηρής έγγραφης επίπληξης, του χρηματικού προστίμου 2.000,00 ευρώ και της έγγραφης ενώπιον του Μ.Δ.Ο. ρητής ανάκλησης των δυσφημιστικών δηλώσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση της παρούσας ως προς άπαντες τους εγκαλούμενους για δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις σε βάρος των διαιτητών και της Ε.Ο.Κ.

70/3-10-2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1. Απαλλάσσεται ο κ. Χρήστος Σταυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές κρίσεις σε βάρος της ΕΟΚ και των διαιτητών.
2. Απαλλάσσεται την ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για την ίδια κατηγορία.

69/3-10-2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1. Επιβάλλεται στον κ. Χρήστο Σταυρόπουλο, Γενικό Διευθυντή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις την ποινή της έγγραφης επίπληξης και
2. Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ την ποινή της έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον τύπο για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις από τον Γενικό Διευθυντή αυτής κ. Χρήστο Σταυρόπουλο την ποινή της έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον Τύπο.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα