Διαφορά με Μπρέι, σκέψεις για Κάμερον Τζόουνς

Διαφορά με Μπρέι, σκέψεις για Κάμερον Τζόουνς

Διαφορά με Μπρέι, σκέψεις για Κάμερον Τζόουνς

bet365

Η περίπτωση του Τι Τζέι Μπρέι αποδεικνύεται δύσκολη στην πράξη λόγω των απαιτήσεων του αθλητή και στον Άρη επανεξετάζεται η περίπτωση του Κάμερον Τζόουνς.

Ο Τι Τζέι Μπρέι είναι η βασική επιλογή του Βαγγέλη Αγγέλου για τις θέσεις 2-3. Εδώ και τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις τόσο με τον ίδιο τον αθλητή όσο και με τον ατζέντη του. Ωστόσο η περίπτωσή του αποδεικνύεται δύσκολη διότι ο παίκτης ζητάει ένα ποσό άνω των 90.000 δολαρίων για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και η οικονομική διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Συν τοις άλλοις, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Αμερικανός γνωρίζει ότι ενδιαφέρονται γι’ αυτόν και δύο γερμανικές ομάδες.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Άρης έχει τρεις επιλογές. Είτε να ανεβάσει την οικονομική προσφορά του, είτε να περιμένει με την ελπίδα ότι ο Μπρέι θα μειώσει τις απαιτήσεις του είτε να αποταθεί σε άλλη λύση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» ήδη επανεξετάζουν την περίπτωση του Κάμερον Τζόουνς. Ο Αμερικανός (πέρυσι αγωνίστηκε στην Κύμη) βρίσκεται στο μυαλό του Βαγγέλη Αγγέλου εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες, μεταξύ των δύο ανδρών προηγήθηκε επικοινωνία πριν από αρκετές εβδομάδες και πλέον η περίπτωσή του επιστρέφει στο προσκήνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα