Πρόταση της ΑΕΚ σε Σόκο, «σφήνα» από Μούρθια και Καρσίγιακα!

Πρόταση της ΑΕΚ σε Σόκο, «σφήνα» από Μούρθια και Καρσίγιακα!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η ΑΕΚ έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον Όβι Σόκο, τον οποίο διεκδικούν τόσο η Μούρθια, όσο και η Καρσίγιακα.

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Όβι Σόκο τη φετινή σεζόν (11.6 πόντοι, 5.9 ριμπάουντ σε Ισπανία και Ευρώπη) αναμφίβολα ανέβασαν τις... μετοχές του.

Ο πρώην παίκτης των Τρικάλων έχει προσελκύσει τα βλέμματα πάνω του, μαζί και της ΑΕΚ, η οποία τον αντιμετώπισε φέτος στον ημιτελικό του BCL.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, την στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται για το deal με τον Λούκα Μπάνκι, κατέθεσαν και επίσημη πρόταση στον Βρετανό φόργουορντ, ώστε να καλύψουν το κενό στη θέση «4».

Παρόλα αυτά, η υπόθεση ίσως να μην είναι τόσο... εύκολη, καθώς υπάρχουν κι άλλοι διεκδικητές. Πρώτη και καλύτερη η Μούρθια, στην οποία αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια. Η ισπανική ομάδα τού έκανε πρόταση ανανέωσης και περιμένει την απάντησή του - όπως και αυτή του Κλέβιν Χάνα - ελπίζοντας πως αυτή θα είναι θετική.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Αλεχάνδρο Γκόμεθ, στην συνέντευξη τύπου παρουσίασης του νέου προπονητή, Τσάβι Χουάρεθ, πρόσφατα ανέφερε πως: «Η αξία του Σόκο έχει ανέβει. Αν θέλει να μείνει μαζί μας καλώς, αλλιώς αν φύγει, τού ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Στο κόλπο, πάντως, έχει μπει δυναμικά και η Καρσίγιακα, της οποίας η πρόταση φέρεται να έχει τις πιο αυξημένες οικονομικές απολαβές, σχετικά με τις υπόλοιπες δύο. Ωστόσο, αυτό από μόνο του δεν λέει αποκλειστικά κάτι.

Επιθυμία του παίκτη, πάντως, φαίνεται πως είναι να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ισπανίας και ίσως το γεγονός ότι αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2015-16, ενώ και πριν λίγες ημέρες ήταν στη χώρα μας, να παίξει το ρόλο του και να τον δούμε στα κιτρινόμαυρα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα